Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
dekata - напреднал
Всичко зависи от вида на материала и широчината на касите.Дали ще са от чам,дъб или както в случая МДФ дъб и т.н. :)
kamendc - специалист
Тези снимки в picvalley -демек, всички в темата, не се виждат вече. Мен ме интересуваше нещо такова да си направя - дали има линк към друго място със снимките?
dekata - напреднал
За съжаление ги нямам снимките запазени.Този сайт ми прецака и много други важни снимки :sad:
Здравейте, знам, че темата е малко стара, но се надявам пишейки в нея да получа отговор и резултат...
Много ми харесва начинът по който са обърнати прозорците от вътре с МДФ и се опитах тук в Казанлък, където живея да намеря човек който се занимава в областта на дърводелството или с мебели който да ми изработи такива каси или да ми обърне прозорците по този начин но от 5 или 6 човека с които влязох в контакт всички ми отказват...
Искам да се обърна към потребителят dekata, виждам че е от Карлово...
Ако сте склонен да ми направите това обръщане с МДФ предпочитам да избера вас, виждам какъв е крайният резултат и много ми харесва. Ще заплата и пътните ви разходи до Казанлък, все пак живеем на има няма 50-тина км. един от друг.
Дано четете темата или ако има човек от Казанлък и региона който е способен да направи такова обръщане по един стилен и качествен начин, моля да се свърже с мен.
Дано имам успех.
Благодаря ви предварително. :-)

Тема ""Обръщане" на прозорци с MDF" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: