Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
CASA - специалист
Браво!Много ми хареса шкафа за пералнята.И аз имам нужда от такъв.Успех!
Шкафа за пералнята е много добър. Колко ти излезе, че искам и аз да си направя такъв.
dito - специалист
Радвам се, че ви харесва шкафа, макар да трябва да си призная, че от снимките не се вижда едно разминаване на вратичките с бордчето точно до входната врата. Като цена на мога да кажа точно, защото поръчах плоскостите за този гардероб, портмантото, огледалото, шкафа за кухнята (като е готов ще снимам) и един съвсем прост шкаф за терасата. Някъде около 1100 излиза с всичко. Поскости с разкрой, окантване, транспорт - около 750 (4 плочи на Егер + няколко допълнителни детайла за терасата), обкова с дръжки, закачалки и т.н. около 250 лв и слагам още стотина лева за дюбели, винтове и др дреболии. Специално този шкаф за пералнята излезе не повече от 250-300 лв, като според мен може и до 200 да излезе с евтини материали. Истинската инвестиция беше в труд - отне ми повече време да го сглобя, отколкото за всички останали шкафове.
Огледалото е малко над квадрат и струва 70 лв с фалцовете на ръбчетата. Струва ми се доста добра цена в сравнение с други места, ако някой от Младост се интересува, мога да дам координати. Лепих го със силикон за огледала, за да не се било олющело, но не зная дали това не е само трик за да ти продадат силикона на тройна цена :eg:

П.П. Разкроя го правих при колега от форума, но ще го кажа чак когато ми донесе два останали сгрешени детайла, които още си чакам :-D Иначе съм доволен от качеството и цената, а и като човек е много възпитан и отзивчив. Но рекламата - накрая :-D

Тема "Преустройство на двустаен ЕПК в тристаен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: