Браво!Много ми хареса шкафа за пералнята.И аз имам нужда от такъв.Успех!
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
CASA
- специалист
33 мнения в "Преустройство на двустаен ЕПК в тристаен"
Шкафа за пералнята е много добър. Колко ти излезе, че искам и аз да си направя такъв.
dito
- специалист
Радвам се, че ви харесва шкафа, макар да трябва да си призная, че от снимките не се вижда едно разминаване на вратичките с бордчето точно до входната врата. Като цена на мога да кажа точно, защото поръчах плоскостите за този гардероб, портмантото, огледалото, шкафа за кухнята (като е готов ще снимам) и един съвсем прост шкаф за терасата. Някъде около 1100 излиза с всичко. Поскости с разкрой, окантване, транспорт - около 750 (4 плочи на Егер + няколко допълнителни детайла за терасата), обкова с дръжки, закачалки и т.н. около 250 лв и слагам още стотина лева за дюбели, винтове и др дреболии. Специално този шкаф за пералнята излезе не повече от 250-300 лв, като според мен може и до 200 да излезе с евтини материали. Истинската инвестиция беше в труд - отне ми повече време да го сглобя, отколкото за всички останали шкафове.
Огледалото е малко над квадрат и струва 70 лв с фалцовете на ръбчетата. Струва ми се доста добра цена в сравнение с други места, ако някой от Младост се интересува, мога да дам координати. Лепих го със силикон за огледала, за да не се било олющело, но не зная дали това не е само трик за да ти продадат силикона на тройна цена
П.П. Разкроя го правих при колега от форума, но ще го кажа чак когато ми донесе два останали сгрешени детайла, които още си чакам
Иначе съм доволен от качеството и цената, а и като човек е много възпитан и отзивчив. Но рекламата - накрая 
Огледалото е малко над квадрат и струва 70 лв с фалцовете на ръбчетата. Струва ми се доста добра цена в сравнение с други места, ако някой от Младост се интересува, мога да дам координати. Лепих го със силикон за огледала, за да не се било олющело, но не зная дали това не е само трик за да ти продадат силикона на тройна цена

П.П. Разкроя го правих при колега от форума, но ще го кажа чак когато ми донесе два останали сгрешени детайла, които още си чакам

Тема "Преустройство на двустаен ЕПК в тристаен" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература