Лирично отклонение за главните действащи лица в този проект - една малка лудница, но си е моята лудница и ми харесва

stefan_g_g написа:Достигнах и до окабеляването - ел инсталация двужилна (за съжаление цялата останала инасталация е двужилна без заземяване) и трябва да се примиря със ситуацията. Другото си ми е нещо като любомо отклонение - ниско волтовата инаталация. Успях да е развихря до някаква степен...Камери, Дата, Телефони, Домофон, Стерео, Видео, Сателит, СОТ - CCTV, NET, Ph, Intercom, Audio/Video Distribution, Satellite, Alarm...Какво е това чудо колега, ти да не правиш у вас клон на онези от ЦРУ, дето подслушват...
prascho написа: Принципно предстенни обшивки не се правят с CD/UD профили (често се използват в бг поради цената).http://www.knauf.ru/products/turnkey/pr ... f6f0ee967c
stefan_g_g написа:...ааа всичко е прошнУровано и прономеровано
Достигнах и до окабеляването - ел инсталация двужилна (за съжаление цялата останала инасталация е двужилна без заземяване) и трябва да се примиря със ситуацията. Другото си ми е нещо като любомо отклонение - ниско волтовата инаталация. Успях да е развихря до някаква степен...Камери, Дата, Телефони, Домофон, Стерео, Видео, Сателит, СОТ - CCTV, NET, Ph, Intercom, Audio/Video Distribution, Satellite, Alarm...
Какво е това чудо колега, ти да не правиш у вас клон на онези от ЦРУ, дето подслушват...
Недай боже да някоя мишка да влезе там в дупката между картона и стената и да гризне някой кабел, не можеш ги разплете после и не можеш разбра кой за какво е...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: