Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
pavkatay - майстор
дойде време да ви покажа и последнитеснимки от ремонта. приключих преди повече от месец, но много ми се обърка живота(за това ще пиша след малко с молба за някой съвет и мнение) и затова не намерих време да пусна снимки. ето какво се получи

Прикачен файл

P1010165.jpg
а ето и готовата детска стая заради, която беше цялата работа
P1010165.jpg (72.67 KиБ) Видяна 9304 пъти

Прикачен файл

P1010164.jpg
отдясно
P1010164.jpg (69.39 KиБ) Видяна 9304 пъти

Прикачен файл

P1010163.jpg
отляво
P1010163.jpg (63.86 KиБ) Видяна 9304 пъти

Прикачен файл

P1010161.jpg
брадясах, ама стана
P1010161.jpg (57.27 KиБ) Видяна 9304 пъти

Прикачен файл

P1010160.jpg
започвам сглобяването на кухнята
P1010160.jpg (77.87 KиБ) Видяна 9304 пъти
pavkatay - майстор
а що се отнася до проблемите, които ме споходиха те са свързани с това, че на търговския обект, който стопанисвах и ме хранеше ми изтече договора за наем и ме изритаха. озовах се в доста неприятно положение, но понеже ми беше писнало толкова години да ме крадат и да няма кой да работи се насочих към нещо за ,което отдавна си мислех, но може би нямах кураж, а може би и стимул да го осъществя. става въпрос за дограми. случайно намерих добра оферта за цялостно оборудване за производство на алум. и пвц дограма и камион и ги купих. при това ми беше ясно, че в този бизнес ще има сътресения и затова доста се постарах парите да ги събера от няколко банки без поръчители и ипотека. и така на 11.11.08 започнах да работя , като през първия месец се учих да работя, рекламирах се и работих, но въпреки това съм доволен. проблема е , че сега от 10-15 дена както си му е редът няма вече работа ама онези от банките почват да досаждат и сега започвам да се чудя дали да не пусна машините за продаване , докато кризата не е изкарала на пазара много такива машини, а от друга страна не ми се ще, защото работата много ми хареса(инженер човек съм ,а и си падам по строителството), пък и си мисля, че все пак има още много прозорци за подмяна в тая държава.
извинявам се за сапуненото изложение на житейските ми неволи, но наистина някой съвет или мнение биха ми дошли добре- пък били те и в стила на видрата :-D
silllveto - Майсторица
Браво! Мъж за пример :)
И дано новият ти бизнес върви по вода. С най-добри пожелания за новата година :)
tassel - специалист
Браво! Много добре! =D> Сам ли си прави кухнята?
По отношение на новия бизнес, желая ти успех, но да знаеш, че няма да ти е лесно. Конкуренцията е много голяма(то къде ли не е вече), стагнацията в строителството вече е факт. Мисли мащабно и в перспектива. Успех!
pavkatay - майстор
не само кухнята, ами всичко,което се вижда на снимките. единствените чужди хора, които са влизали в къщи да работят бяха тези , които ми поставиха дограмите. ама вече и това го мога :santagrin:
asenlynch - специалист
pavkatay написа:
не само кухнята, ами всичко,което се вижда на снимките. единствените чужди хора, които са влизали в къщи да работят бяха тези , които ми поставиха дограмите. ама вече и това го мога :santagrin:
Пожелавам ти на все повече хора да покажеш, че и това го можеш!..
Дано да успееш в новото начинание!НЕ се отказвай така бързо!Вярно,че конкуренцията е голяма, но аз на твое място не бих се отказал ,още повече , че дори и не си се изпробвал как те приема пазара...
Казвам го от позицията на човек който е започнал "бизнес" преди 4 месеца и то го съчетавам с друга работа на която съм на смени.
Между другото и аз започнах със заем, жена ми и всички останали около мен са песимистични по отношение на това ми начинание....Не си единственият в подобно положение, но аз поне не мисля да се отказвам поне една година.
Дерзай!
koneko - напреднал
Браво за цялото изпълнение,евала на хора които разчитат предимно на себе си.Пожелавам ти успех с новото предизвикателство :2thumbs:
vidrata - специален-специалист
Ей Павка толкова ли гаден изглеждам ,че ме даваш за пример. Просто по някога казвам неща ,които другите умишлено спестяват на авторите на темите.Аз пък казвам че човек се учи от грешките си и ако не му ги покажеш той си мисли ,че всичко е ок.

Не разбирам от дограми ,но дано ти провърви,дръж се ако можеш тя кризата ще отмине.

Аааааааааааа супер е станал ремонта.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Браво за сътвореното от ръцете ти!
Ето ти и "малко съвет и мнение" по другия въпрос. Така както си поставил нещата.... има два вида хора. хора работещи с ръце и хора работещи с глава. Ти си от първия тип. Управленските ти решения са необосновани, нестабилни. Имай го предвид, като вземаш решение за нататък.
sasooooooooo - "специалист"
:2thumbs: :prayer:
ЕВАЛА от всякъде....
:2thumbs: :prayer:

Тема "и моят ремонт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: