• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 31
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Spokoiniq - майстор
Ама секса на 4 огледала ше е по-як :lol: Замисли се!Освен това цялото огледало ти удвоява стаята, а двете са си огледални врати на гардероб както и да го гледаш.Мой човек си, та ше ти кажа и друго-Фън Шуй не препоръчва огледала където спиш, прочети по въпроса ако ти пука, ако не-да си ядат ориза със здраве! :lol:
Galy - специалист
Да си ядат ориза братле :))))
Но има и друго - краката ни ще гледат на изток :))) С това сме в десетката на фън шуй мисля. А за секса...Аз тези огледала за какво мислиш ги слагам, няма да си правя прическа на тях. В банята си имам досатъчно голямо хахаха. Кажете нещо за матраците на Дон Алмохадон. Повече ме интересува да ми е удобно да спя.
Galy - специалист
Винаги съм искал да имам хубав аквариум ;)

Прикачен файл

DNEVNA_5.JPG
Дневна
DNEVNA_5.JPG (50.45 KиБ) Видяна 7678 пъти

Прикачен файл

DNEVNA_11.JPG
Дневна
DNEVNA_11.JPG (38.17 KиБ) Видяна 7681 пъти
Deo-x - специалист
Наистина ли е вече реално това :shock: ,страхотно обзавеждане,мебели,лампи и предполагам осветлението може да се увеличи при вечерно време.Толкова е чист вид,лукс и лично ми допада всичко това.Идеално си подбрал такъв проект.Поздравление! =D> :respekt:
Galy - специалист
Това е почти завършения проект, по който работя. Стремя се и мисля че ще го изпълним 1:1. Докоснал съм се и видях на живо почти всичко на тази снимка, с изключение на камъка може би...той си е все още с въпрос. Благодаря за хубавите думи Deo-x, радвам се че ти харесва. Ние също си го харесваме много. Тези дни ще пусна и снимки и на другите стаи. Знам вече с подробности и за производители, материали, дамаски...всичко по проекта. Ако някой се интересува..ще ми бъде приятно ;)
mim - специалист
на мен ми липсва цвят в този проект
предполагам, че камъкът на стената е по-цветен гнайс или какво е там, ще има цветни аксесоари като вази, възглавници, аквариумът като светне

иначе става много студено за живеене място
tassel - специалист
Мен точно камъка ме интересуваше. Много хубаво ще стане с него. Колко квадрата ти е хола?
Galy - специалист
Разбира се, че ще се понапълни още помещението. Подточка "Декорации" е съвсем бегло засегната все още. Дайте идея за камъка. От всичко на снимката, само камъка е картинка от интернет. Всичко друго са реални неща. Хола+кухнята са 42 квадрата.
Galy - специалист
Изглед към кухнята

Прикачен файл

DNEVNA_8.JPG
Изглед към кухнята
DNEVNA_8.JPG (39.08 KиБ) Видяна 7597 пъти
ribnikolaevi - майстор
Акакво е това, дето прилича на решетка, на пода, в единия край на кухненската маса?
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 31

Тема "Ремонт, който продължава...дълго :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: