• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
niki_sap - специалист
n_a написа:
Разделени и с огледало е най-добре. Инак стои тежко, сбито.
Ама защо масичка? монторай плот директно на страниците? Или поръчай малко по-плитък скрин с чекмедженца. Имаш какво да слагаш по чекмедженцата, нали
Втората масичка, разбира се. Първата е за антре. Не си се разсънила май. :wink:
100 пъти ЗА! с жена ми достигнахме до решение, че по-добре да има 2 скрина с пространство върху тях за мазилца, отколкото масичка, на която да се сяда или по-точно, на която никога не се сяда.
mim - специалист
скрин, скрин, скрин :2thumbs:
и осветлението по-ниско и повечко, че иначе ще прави сенки под очите и за гримосване няма да върши работа :-D

скринът е от най-добрите човешки изобретения, от чорапи до червила и сенки събира

а ако искаш по-голямо огледало, осветлението може да се закрепи на страниците на гардеробите и да е такова, което може да се движи
ArturDent - Почти Безобиден
Изображение

модерирано velsi
silllveto - Майсторица
Тенкю хора, и аз натам клоня :? Щеше ми се да е масичка, първо, щото като седна да има къде да си сложа краката, второ, защото е по-евтиния вариант и трето, защото скринът с огледало от тази серия е скъп и не е в мойта кръвна група :? Ама като гледам колко хора сте на обратното мнение, май ще ме убедите :razz:

Н_а, не спим, не бех легала още. Знам я полукръглата, че е за антре, но другата е с по-различен и фин дизайн, отколкото е този на спалнята. От друга страна пък е с чекмедженце :?

Мим, осветлението и цветовете са примерни, това, което позволява програмата. Двата гардероба са с чекмеджета отдолу, а в единя сме поръчали да има две вътрешни. Иначе и аз съм фен на скриновете. :)

Това са мебелите и скринът, който не съм поръчала:

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Fortune - специалист
niki_sap написа:
n_a написа:
Разделени и с огледало е най-добре. Инак стои тежко, сбито.
Ама защо масичка? монторай плот директно на страниците? Или поръчай малко по-плитък скрин с чекмедженца. Имаш какво да слагаш по чекмедженцата, нали
Втората масичка, разбира се. Първата е за антре. Не си се разсънила май. :wink:
100 пъти ЗА! с жена ми достигнахме до решение, че по-добре да има 2 скрина с пространство върху тях за мазилца, отколкото масичка, на която да се сяда или по-точно, на която никога не се сяда.
Аз пък сядам :). Като си реставрирам лицето няма да вися права я:).

Има едни маси, на които горния плот се отваря, отдолу е залепено огледало и има чекмедже.

Прикачен файл

скрин.jpg
Може и скрин
скрин.jpg (27.66 KиБ) Видяна 6951 пъти

Прикачен файл

dressing-table-venge-6522_1.jpg
тоалетка
dressing-table-venge-6522_1.jpg (24.07 KиБ) Видяна 6951 пъти
niki_sap - специалист
Това да го видя няма да го повярвам. празна повърхност върху която не се слага нищо защото трябва да се обърне за да излезе огледало. Огледало, което е скрито и го вадим само понякога....
mim - специалист
огледалото може да е независимо от шкафа :)
Fortune - специалист
niki_sap написа:
Това да го видя няма да го повярвам. празна повърхност върху която не се слага нищо защото трябва да се обърне за да излезе огледало. Огледало, което е скрито и го вадим само понякога....
Е ще трябва да повярваш, под огледалото има пространство, което и пълно с лосиони, млека, кремове, разгримители, гримители и тем подобни неща, които се ползват по принцип пред огледало, е може да се гримираш и без огледало, но какъв ще крайния резултат?

Аз най мразя да има неща наслагани по повърхностите, все изглежда разхвърляно, все трябва да чистиш праха, а и е голямата работа, да си извадя парфюмите да ми ги гледат примерно. Да не говорим, че на светлината се развалят :).

Та, аз като една жена обичаща удобствата, смятам, най удобния вариант е:
1. Дръпваш табуретката под тоалетната маса и сядаш,
2. Отваряш огледалото-капак,
3. Почваш да действаш с всякаквите неща, които съхраняваш в пространството под огледалото,
4. Като свършиш, затваряш огледалото, скриваш ардауша отдолу и се гледаш кефа :).
silllveto - Майсторица
Абе на кой както му е удобно, важното е да си намериш, това което те устройва. Огледалото няма да го крия, ще го включа в интериора :) Аз съм разхвъляна, обичам всичко да ми е подръка, половината ми козметика е в дамската чанта :-D Но пък имам доста парфюми :?
Иначе Фортунке и аз кат тебе, да си поседна... :roll:

Н_а, виж на какво попаднах случайно, относно "масата за антре" :wink: С две думи, няма да е смешно да се ползва за тоалетка. Точно обмислях размерите на другата и след тая статия пак се хвърлих в размисли... :?
http://www.bestfurniture-bg.com/blog/vi ... 1%81%D0%B0
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ма не беее. "За антре" е, щото има крак посредата - като минаваш забързано, да не сритваш крака. За тоалетка трябва място за краката, като седнеш, да не прекрачваш средния крак на масата за антрето. Инак това дето са показали на сайта са ... маси. Журналистически чикии.
Една вещ трябва 1. да си отговаря на функцията 2. да пълни окото и сърцето
Начи 1...2...
1...2...
Щее се справиш.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Бяла, спретната къщурка..." | Включи се в дискусията: