Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
prascho - майстор
Не е ли малко претруфено? Впрочем по-скоро си добър шпакловчик и бояджия отколкото картонджия. Изказвам едно непрофесионално мнение само от бързия преглед на снимките :).
di4ko.1976 - специалист
prascho написа:
Впрочем по-скоро си добър шпакловчик и бояджия отколкото картонджия. Изказвам едно непрофесионално мнение само от бързия преглед на снимките :).
Прав си не съм „катронджия„ а шпакловчик. С монтаж на картон се занимавах за първи път. :)
strelec - специалист
di4ko.1976 написа:
и още две
Така като е оглозган панела не е ли малко опасно? Панелите са носещи и според мен би трябвало да махнеш само под прозореца, а вертикалните да ги оставиш за колони.

Със здраве да си я ползвате кухнята и важното на вас да ви харесва. Особенно като си го сътворил сам.
greentree - специалист
Панелите, които разделят тераса и кухня нямат носеща функция.Да питам с какво намаза картона след боята на полиците,там където фигурите служат за декоративна поставка?Предполагам ,че ще събира прах и при бърсане ....незнам дали е правилно ,но на моята полица го намазах с лак...... и то за камък :lol: такъв ми остана ....а и ми писна на.... ; та така.
di4ko.1976 - специалист
greentree написа:
Да питам с какво намаза картона след боята на полиците,там където фигурите служат за декоративна поставка?Предполагам ,че ще събира прах и при бърсане ....незнам дали е правилно ,но на моята полица го намазах с лак...... и то за камък :lol: такъв ми остана ....а и ми писна на.... ; та така.
И аз ги намазах с безцветен лак SPIRIT protect на Оргахим,така по лесно се подържат .

Тема "Пълна промяна на кухнята ни" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: