• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Fortune - специалист
silllveto написа:
Абе на кой както му е удобно, важното е да си намериш, това което те устройва. Огледалото няма да го крия, ще го включа в интериора :) Аз съм разхвъляна, обичам всичко да ми е подръка, половината ми козметика е в дамската чанта :-D Но пък имам доста парфюми :?
Иначе Фортунке и аз кат тебе, да си поседна... :roll:

Н_а, виж на какво попаднах случайно, относно "масата за антре" :wink: С две думи, няма да е смешно да се ползва за тоалетка. Точно обмислях размерите на другата и след тая статия пак се хвърлих в размисли... :?
http://www.bestfurniture-bg.com/blog/vi ... 1%81%D0%B0
Хе! И аз не съм много прибрана, ама иначе ги потурчвам като се тълкалят отгоре, а така си ровя из кутията. Много съм доволна и от едни китайски кутии - натикала съм сума ти и нещица вътре, че нещо тези несесери нещо не мога да се науча винаги да ги слагам нещата по местата им :)

Прикачен файл

Кутия.jpg
Кутия.jpg (17.05 KиБ) Видяна 8920 пъти
Fortune - специалист
И забравих и на мен ми хареса повече разделени. Може изобщо да не слагаш маса. Межде двата гардероба лепиш стъкло (върху плоскост или не), закрепяш един плот-чекмедже на страниците на гардероба и отдолу пъхаш табуретка и си готова :).
Fortune - специалист
Гардероб с тоалетка

Прикачен файл

Спалня5.jpg
Спалня5.jpg (69.52 KиБ) Видяна 8655 пъти
silllveto - Майсторица
Мерси на всички за отношението, което взехте към темата :)

Благодарности и на паркети Миланов, който освен че ни достави масло на добра цена, ни помогна със съвети, въпреки, че не ползвахме услугите на фирмата. :gott: :)
Ето го и паркета, две ръце Осмо (като че ли има нужда от трета :? )
Первазите мислим да ги минем с виброшлайфа и после омасляване.
:)

Изображение
panalov - специалист
Честито! Много е хубав паркета.
Да си го ползвате със здраве :)
Тани - модератор
Без да преувеличавам , това е първия паркет на рибена кост , който ми харесва! Браво! Какви са обработките , за да добие този вид?Ако не е тайна колко ви излезе квадрата , ако не искаш да пишеш тук , може и на лични!
silllveto - Майсторица
Мерси panalov Изображение
Без да преувеличавам , това е първия паркет на рибена кост , който ми харесва! Браво! Какви са обработките , за да добие този вид?Ако не е тайна колко ви излезе квадрата , ако не искаш да пишеш тук , може и на лични!
Ми на мен не ми харесва рибена кост, била тя и по тройки, но според мъжа ми така се обират по-добре луфтовете (не е лепен)
Паркетът е с р-ри 5х30см, първо качество (не Екстра), вижда се - дъбов. Купуван е отдавна, цената за труда е различна и зависи и от това какви услуги ще ползваш.
Шлайфан три пъти с три номера шкурка.
След това е омаслен с HARDWAX-Oil HighSolid (HardWachs-Ol), две ръце като между първата и втората, ако има мустачки се минава с голям номер шкурка. По принцип маслото се втрива след намазване, но паркетаджиите нямаха нужния инструмент и пад за това го втриха ръчно с парцал, който не пуска влакна.
Повече за плюсовете и минусите на маслото, както и за нанасянето му може да се прочете тук и тук.
Последна промяна от silllveto на чет дек 10, 2009 10:55 am, променено общо 1 път.
единак - специалист
Силве, супер ти е паркета. Не знам какво не му харесваш, като не е реден право. Така си е страхотен.
Fortune - специалист
silllveto написа:
Мерси на всички за отношението, което взехте към темата :)
Ето го и паркета, две ръце Осмо (като че ли има нужда от трета :? )
Красота!

Е сега кажете ми може ли да се сравни с ламината?
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Бяла, спретната къщурка..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: