• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 17
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
jekasus - майстор
marmoz написа:
Я ботилката е неотворена,........ :) Справихте ли се с една? :)
"Стопки" са пълни :-D , Не можахме да я преборим :? Уморени от работа, а и бира имаше :drinkers:
jekasus - майстор
Остана малко от хамалогия, "смъртника" излезе корав. За мен е един от най-сполучливи универсални машини, само зависи как е произведен, с лагери или втулки :-D
Хола е готов със замазка -
Прикачен файл:
DSC_0956.jpg
Прикачен файл:
DSC_0955.jpg
Утре ще опаткаме коридорчето и ще подготвим детската за обръщане на прозорци. И тези дни ще почна да опъвам "жици" :-D
Прикачен файл:
DSC_0957.jpg
Пералното ще го оставяме за по-късно, щото засега не знам с каква дебелина ще бъде паркета и шперплата -
Прикачен файл:
DSC_0954.jpg
Времето продължава да е шибано - то сняг, то дъжд. Разходки по хубави места и "националното поръчение" ще ги оставя за по-топло време.
radius - майстор
Много подробен репортаж :) .
На снимки изглежда доста изпънато.
Аз да попитам: Зачем везде гидроизоляции?
jekasus - майстор
И аз се питам - наху.. это надо? Тук го искат за актове на скрити работи. Но щом искат и дават пари за това, винаги сме готови да ги вземем (парите):-D
jekasus - майстор
Почнаха "жици"(търпя критика :-D ), утре ще дойдат държачите за гофри, за да стане всичко както трябва по тавана. Ключове от бъдещия под на 90 см, контакти по поръчка на клиента - "да не са много ниско" на 40 см.
И никакви разп. кутии :-D
Прикачен файл:
DSC_0974.jpg
Тая много мътна стана, утре наново, че трябва за акта на скритите работи.
Прикачен файл:
DSC_0972.jpg
Още чакаме Сан Саныч да измести щранга, в България ще се избият кой да направи това за тези пари.
Прикачен файл:
DSC_0967.jpg
Прикачен файл:
DSC_0966.jpg
Тук имам питанка за три противопожарни датчика - имам убеждение, че трябва да са във всяка стая.
Ама с тукашни "специалисти" от управляваща компания нещата стават бавно. Ако трябва, бързо ще ги накарам да се появят при мен(включени са) :-D
Прикачен файл:
DSC_0971.jpg
Иначе шпакловки и те вървят. :-D
jekasus - майстор
Това беше първия вариант за детската, последния го нямам в електронен вид - но разположението на мебели си остава непроменено.

Прикачен файл

c4 (1).jpg

Прикачен файл

c2 (1).jpg
radius - майстор
Тия хора да не са пигмеи, ключове на 90 см, трябва да приклекнеш да го натиснеш.
jekasus - майстор
Идеята е там, че да не прегъваш ръката, когато включваш или изключваш осветление.
http://el-instalacii.alle.bg/%D0%BD%D0% ... %81%D1%82/ Раздел V
Чл. 1768. (1) Ключовете за осветление се разполагат на стената откъм дръжката на вратата на височина до 1 m.
(2) В помещенията за пребиваване на деца в детски заведения ключовете се разполагат на височина 1,50 m от пода.
(3) Контактните излази се разполагат на височина от 0,3 до 1,5 m от готовия под. Височината на контакти, вградени във или монтирани непосредствено до открити инсталационни канали, не се нормира.
MamaMy - майстор
Идеята е друга. Дори и да не си в състояние да стоиш изправен на краката си :partyman: , пак да успееш да изгасиш ако ти свети в очите :lol: .
jekasus - майстор
MamaMy написа:
Идеята е друга. Дори и да не си в състояние да стоиш изправен на краката си :partyman: , пак да успееш да изгасиш ако ти свети в очите :lol: .
Идейно :-D И изправен да не ти тежи, и без сили, паднал, да не не се мъчеш :lol:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 17

Тема "Из России с любовью." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: