• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 17
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
VLADO66 - майстор
jekasus написа:
MamaMy написа:
Идеята е друга. Дори и да не си в състояние да стоиш изправен на краката си :partyman: , пак да успееш да изгасиш ако ти свети в очите :lol: .
Идейно :-D И изправен да не ти тежи, и без сили, паднал, да не не се мъчеш :lol:
А ако ръцете са ти заети можеш да ползваш един важен орган намиращ се на тази височина :-D
jekasus - майстор
Или противоположния :-D
VLADO66 написа:
А ако ръцете са ти заети можеш да ползваш един важен орган намиращ се на тази височина :-D
Това е един от размерите при монтажа на мивките - да можеш да се изпикаеш, без да се надигаш на пръсти :lol:
tvoyboy - напреднал
Не е ли с цел да не ти се налага да си вдигаш ръката когато святкаш? :? Ако се замислите е доста удачно... минаваш и .. цак (все едно шляпваш някоя мацка по дупето :snakeman: )
jekasus - майстор
tvoyboy написа:
Не е ли с цел да не ти се налага да си вдигаш ръката когато святкаш? :? Ако се замислите е доста удачно... минаваш и .. цак (все едно шляпваш някоя мацка по дупето :snakeman: )
Точно това е идеята.
П.П. - Вкъщи всички ключове са на 140-160 см :-D , може би някой ден ще ги оправя, а може и не :-D
alsted - майстор
Назад се шегувах да не казваш на руснаците, че правиш майки, що`т нали е потник ... Обаче убий му не мога да се сетя как е на руски :? ... а съм бил штукатурщик. Стопер - що ли?
jekasus - майстор
Штукатурный маяк - оцинкованный или натертый. Преди 20-30 години не знам как се казваха.
jekasus - майстор
Дойде времето и за тавани, за 200 държача за гофри и стотина анкер-дюбела - три бургии се счупиха :?
Бетона ли корав или аз в ръцете :?
Прикачен файл:
DSC_0985.jpg
Прикачен файл:
DSC_0983.jpg
Прикачен файл:
DSC_0982.jpg
Понеже доставчици пак ме изненадоха, останах без кръстовидни връзки и временно ги вързах със тел :-D
Понеже не харесвам оригиналните връзки за профили и ползвам парчета UD, нещо не сметнах правилно размерите и се наложи някои връзки да направя "открити", демек да се виждат :-D
Сан Саныч се появи с две бутилки ацитилен и кислород, значи напредък има :lol: "смъртника" държи още, корава машина :-D
едната стая и коридора вече е на шпакловка.
Прикачен файл:
DSC_0984.jpg
DSC_0984.jpg (36.64 KиБ) Видяна 2807 пъти
stenmark - специалист
Не мога да разбера защо е необходима двойна скара.Така или иначе тавана пада малко.Каква е идеята ,нито е по здраво или по-евтино.
jekasus - майстор
сградата е на 2-3 години, отдолу минава метрото. Апартамента отгоре празен и там след време ще се работи, ще се трупат материали и т.н.. Да си вържем гащите, а и колко по-скъпо?
А и в русския Кнауф няма икономичния вариант на таван с гипскартон.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 17

Тема "Из России с любовью." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: