О.К.,да разчитам че ще си отзивчив като стигна до нещо от това,което си показал.Благодаря предварително.
radoraev написа: Ми на първия етаж на къщатата му са тези тавани--не ми се вярва да са за шумоизолация---знам само,че за първи път ми попада такъв картон,който е надупчен обаче дупките му са толкова нагъсто и наблизо до ръба на плочата(на 2 мм)---оргиналния кант напълно отсъства-------------------как ще го щпакловаме тва нещо не ми стига акълаНе се шпаклова - само се китват връзките между плоскостите и се пазят дупките. Навремето на Арената си спомням, че и хартиено тиксо се лепеше, за да не влезе кит в дупките - губи си ефекта май. Тези плоскости са скъпи, та знае ли се ... и тясната им функция е акустична - така се и казват. За звукозаписни студиа, дискотеки, киносалони и други подобни се ползват. Кита не помня какъв беше ... питай в Поларис за подробности - те трябва да знаят.
П.П. ... тцтцтц, браво на хората ... за тая надупчена естетика, колко са дали ... радвам се на ларж пациенти - Дай Боже всеки му!