Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Здравейте,
преди месец си купихме двустаен, панелен, преходен апартамент. когато го избирахме стаите на този апартамент ми се видяха най-големи. Той беше уж най-просторен. А сега ме притеснява това, че е преходен и се чудя как да го преустроим. Съжалявам че нямам снимки, за да добиете по-ясна представа, но в общи линии апартамента има сл. вид: малък коридор отсреща кухнята, от ляво вграден гардероб и банята, а от дясно хола, от хола в спалнята, от спалнята и от хола се излиза на обща тераса. Дайте някакви идеи за преустройство.....
mim - специалист
измерете стаите и се опитайте да начертаете някаква схема на разположението, дори да е приблизителна
Time2Burn - специалист
Не ни давай снимки, а скица с размери +- 10 сантиметра...
Master_Kenobi - V.I.P.
А какво искате да му преустройвате? Непреходен няма да може да стане... тристаен също? Къде е въпросът и проблемът не разбирам?! :?
Time2Burn - специалист
Що бе? Повечето преходни могат да се направят непреходни, зависи само от коя страна е входа и коридора...
ribnikolaevi - майстор
Мисля че имам познати, които живеят в апартамент като вашия. Затова мога да си представя за какво става въпрос.
Това което мисля че е подходящо като преустройство е следното:
Да направите преходната стая дневна /готвене + трапезария + мека мебел/. За да се реализира това решение има един много сериозен проблем - да отведете канала от мивката в новата кухня до съществуващия вертикален щранг. Идеално решение няма, но има как все пак да се заобиколи проблема. Задължително се монтира боклукомелачка и се оставят на удобни места ревизии за почистване на хоризонталния щранг когато се наложи.
Ако сте готови на такова сериозно преустройво, ще Ви дам повече подробности за идеята.
Ако го приемете ще имате две спални /спалня + детска/.
Според мен малката кухня е за богатите, които си навират вътре готвачката. Ако това е отношението към жена ти, особено ако пък ако и ти се завираш там да гледаш телевизор, подобен на Юност, сложен върху хладилника - ей на това му викам класика в жанра.
БАШ МАЙСТОР - специалист
ribnikolaevi написа:
Според мен малката кухня е за богатите, които си навират вътре готвачката. Ако това е отношението към жена ти, особено ако пък ако и ти се завираш там да гледаш телевизор, подобен на Юност, сложен върху хладилника - ей на това му викам класика в жанра.
:respekt:

"на хас!" драсни една скица и я снимай дори с телефона!

" аз от 2стаен направих ,гарсониера ,та на тебе ли няма да помогна!"
(цитат)-/(факт)
vidrata - специален-специалист
:lol: :lol: :lol:
Старата Видра така взе един преходен за 23000 евра преди 2 год.
Сега е тристаен с приобщена тераса ,отделна детска(бившата кухня) кухня(нова :-D ) и трапезария и спалня (14кв.м. само за........гонки :lol: ).
Мерак ,пари и малко способности :-D .

Дай разположение и размери да те светнат спецовете!
Master_Kenobi - V.I.P.
Time2Burn написа:
Що бе? Повечето преходни могат да се направят непреходни, зависи само от коя страна е входа и коридора...
Хм, за мен непреходен значи, да влизаш от коридора във всяка стая, а не от стая в стая. Не виждам как ще стане при това описание.
А, че има щури идеи от типа "от нищо - нещо", спор няма. Въпросът е каква ще е реалната, ама наистина реалната полза от това.

Освен това се вгледайте в първия пост. Вижте какъв човек го е писал... Едва ли не се изкарва, че е дал една торба пари за апартамент в Пловдив щото му се е сторил... просторен... а после... нещо не било читаво... Бе, мааму стара, ролетки нямахте ли като го купувахте, или беше единственият апартамент д`ет се продава в Пловдив и въпросът да го купите беше на живот и смърт! :?
Е, кво очаквате от такъв човек?! Да реализира готините ви идеи, които, виждам назряват!
Ха! Едва ли... :cool:

П.П. Освен това вътрешният глас нещо ми говори, че колегата nadin няма скоро да се мерне във форума. Ама той често ме лъже... :-D
А кво ли пък и да видим схемички... Знам ли. :?

Въпросът ми обаче си остава:
Master_Kenobi написа:
А какво искате да му преустройвате? Непреходен няма да може да стане... тристаен също? Къде е въпросът и проблемът не разбирам?! :?

Тема "преустройство на преходен апартамент" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: