• 1
  • 2
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
sladuranata_ - помощник
Здравейте, ето да видите и моята баня, направена е изцяло по мои дизайн :) аз много си я харесвам :)

Прикачен файл

Remont 09.02.2009 001.jpg
Remont 09.02.2009 001.jpg (49.64 KиБ) Видяна 10454 пъти

Прикачен файл

Remont 09.02.2009 002.jpg
Remont 09.02.2009 002.jpg (46.82 KиБ) Видяна 10454 пъти

Прикачен файл

Remont 09.02.2009 003.jpg
Remont 09.02.2009 003.jpg (48.28 KиБ) Видяна 10454 пъти

Прикачен файл

Remont 09.02.2009 004.jpg
Remont 09.02.2009 004.jpg (45.83 KиБ) Видяна 10454 пъти
panalov - специалист
Добре дошла .
Много хубава баня .
Честито.
Time2Burn - специалист
Не намирам за забавно с 2рото си мнение да се фукаш с банята си. И не виждам какво общо има тази баня с форума. Ако очакваш да чуеш че дизайна е перфектен - ще си замълча. женска му работа. Като изпълнение - майстора е бил добър, а и трудно се работи с жена - клиент. Евала че те е изтърпял и че е изпълнил всичките ти идеи, редни и нередни...
ribnikolaevi - майстор
Браво. Нетрадиционно, раздвижено, приятно, че даже и хубаво.
Имам два въпроса: Доволна ли си от майстора, който я направи? Ако да, можеш ли да ми дадеш координати на лична?
Time2Burn - специалист
sladuranata_ написа:
Здравейте, ето да видите и моята баня, направена е изцяло по мои дизайн :) аз много си я харесвам :)

http://napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=12819

Тази ми харесва повече като дизайн, отделени са доста по - малко средства...
ribnikolaevi - майстор
Time2Burn написа:
Не намирам за забавно с 2рото си мнение да се фукаш с банята си. И не виждам какво общо има тази баня с форума. Ако очакваш да чуеш че дизайна е перфектен - ще си замълча. женска му работа. Като изпълнение - майстора е бил добър, а и трудно се работи с жена - клиент. Евала че те е изтърпял и че е изпълнил всичките ти идеи, редни и нередни...
Мнението ми за търпението на майсторите е, че който плаща музиката, той я поръчва. Ако на някой "майстор"не му изнася е добре предварително да си каже, а не да си заплюе обекта, а после да почне: "Виж сега, ти си арабия момче, ще ти кажа един номер, тия плочки на рибя кост няма да стоят добре защото... ". След като си го чакал два месеца предварително.
sladuranata_ - помощник
съжалявам, но по форума виждам че доста хора си качват снимки от това което са направили.
Извинявай но не се нуждая към момента от каквито и да било съвети, просто реших да покажа моята баня, не искам да се фукам. Се пак не съм единствената която е публикувала снимки на банята си.
sladuranata_ - помощник
а относно маистора, не съм имала никакви проблеми с него, а той и дума не е казал. Се му е едно на него как ще реди плочките по цвят. Все пак работата му е да лепи плочки.
Deo-x - специалист
=D> =D> =D> Браво,перфектна ти е банята,харесва ми как е направено като изпълнение,като визия по твой вкус :cool: С здраве да си го ползвате :) И най-важното не е фукане,тук всеки може да показва какво е творил :wink:
oncho99 - помощник
Браво и от мен!
Най-важното тук е че банята е уникална замислена по вкуса и въображението на собственика и добре реализирана от незнайния майстор :)

Смисълът на форума е да е обменят идеи и опит както положителен така и отрицателен,а не да се навикват новорегистрираните потребители заради това че са пожелали да се включат във фоума и да споделят нещо лично с всички останали.
Поздрави! :lol: :lol:
  • 1
  • 2

Тема "Ето я и моята нова баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: