Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
emilvaklinov - помощник
Здравейте,предстои ми ремонт в кухнята,защото изби мухал и конденз през зимата,понеже почти не се отопляваше,поради проблем с климатика.Стаята е северна, таванско помещение,от север е санирана от запад не е-точно в ъгъла м/у север и запад има най много мухал.Южната страна е вътрешна източната граничи с банята-там обаче мухала е съвсем малко-точици и мокро петно.Мислех си да санирам северната и западната страна отвътре с гипсокартон,но незнам дали е добра идея.Другия вариант-прочетох при вас-статия 166 мисля че беше,за някакъв немски продукт в които има миниатюрни парченца керемиди или др.беше ,които били и топлоустойчиви,мухала изчезва и т. н.Бихте ли ме посъветвали кое е най добре да се направи?
pavkatay - майстор
има доста информация във форума ,но за двата месеца откакто си се регистрирал явно не си чел достатъчно. според мен отговорае скрит във въпроса ти. чети, чети и опитвай :irre3: -това е май най-верния подход към конденаза, влагата и последващия ги мухъл :-D . във всеки случай трябва да се подходи индивидуално
8180 - майстор
Емил,
Форумът има "Търсене" най-горе, менюто в синьо.
Опитай и ако не намериш отговор или останат въпроси, сме насреща.
prascho - майстор
Санирай от запад. В мястото на прекъсване /ъгълът между санираната и не санираната стена / е критична точка и поради разликите в температурите на стените се получава обилна кондензазия. Тавана на кухнята какво представлява и слагал ли си някаква изолация на него?
emilvaklinov - помощник
За сега,почистих мухала с" Астониш"за мухал-не остана никаква следа,мисля наистина да санирам от запад-още повече,че стената е малка,а иначе тавана е каратаван-с летви и мазилка-там няма проблем за сега,обаче пода ми е много зле-старо дюшеме-отгоре 8-год. паркет-дадоха ми съвет да сложа на пода циментфазер-захваща се с винтове и в/у него се лепи теракота-КУДЕ ДА ГО НАМЕРЯ този циментфазер,в някои магазини не са чували за него???

Тема "мухал и конденз в кухнята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: