• 1
  • 2
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
nikimet1 - напреднал
Здравейте,
малко снимки от мен и мнение от вас.

Поздрави

Прикачен файл

SANY1292.JPG
SANY1292.JPG (52.34 KиБ) Видяна 8057 пъти

Прикачен файл

14122008032.jpg
14122008032.jpg (77.39 KиБ) Видяна 8082 пъти

Прикачен файл

SANY1280.JPG
SANY1280.JPG (46.39 KиБ) Видяна 8082 пъти

Прикачен файл

SANY1288.JPG
SANY1288.JPG (52.94 KиБ) Видяна 8082 пъти
sladuranata_ - помощник
Много хубаво е станало :)
Окачените тавани са супер :)
Със здраве да си го ползвате
Fortune - специалист
nikimet1 написа:
Здравейте,
малко снимки от мен и мнение от вас.

Поздрави
Банята е много дзен!
:thumbs:

За таваните нищо лично, аз просто не харесвам разните извивки и ми се струват малко излишни и надвиснали над главата ми. И полюлея малко... Но важното е да ви носи на вас чувството за комфорт и уют. Със здраве да се радвате на направеното.

И дай тоз зелен диван да го видим :).
Стефан - майстор
Винаги ми е било интересно, защо хората залагат на кичозното, а не на практичното? Може и да е от мода, може и под влияние от майсторите/за повече пари, естествено :lol: за тях/. Отговорете ми откровено - след направата на тия тавани колко пъти ще ги погледнете? Или само тях ще гледате :? Може би гостите ще се възхищават от направеното, но само първите 10 минути. След това ще гледат салатата, ракията, и мръвката. Следващия път въобще няма и да ги погледнат. А за Вас ще останат проблемине с чистенето, поддържането, и ремонтите по-късно.
luchito - специалист
От къде взехте плочките за банята и на каква цена са на м2?
thecore - напреднал
Много добре е станало, браво, изглежда модерно, както трябва да изглеждат повечето апартаменти които се показват във форуми като този.. Ако ще е да си показваме новите латексови стени само, форума ще се изпразни предполагам.. И с тези съвети за прагматичност от някои хора тук.. А що се отнася до ползата от хубавият окачен таван - толкова голяма е, колкото и тази от хубав под..макар и само да ходим по него той също ще си остане част от стаята, и то не маловажна..(за пода ставаше въпрос)
Според мен, гипскартона е изкуство и не би било лошо да се оценява като такова..

Браво..
tio - напреднал
Банята е супер !
Fortune - специалист
thecore написа:
Според мен, гипскартона е изкуство и не би било лошо да се оценява като такова..

Браво..
Хайде сега пък изкуство! Колкото цимента е такъв сам по себе си. Но съм виждала изумителни неща направени с бетон, както и с гипскартон естествено.

Не може всеки таван да наречеш изкуство, все едно всяка картина да е шедьовър!
Pooh - майстор
Едва ли се имаше предвид всеки таван, по скоро става въпрос за фигуралните тавани /фигури,скрити осветления, индивидуални решения, коита сами по себе си са уникати/
Fortune - специалист
Pooh написа:
Едва ли се имаше предвид всеки таван, по скоро става въпрос за фигуралните тавани /фигури,скрити осветления, индивидуални решения, коита сами по себе си са уникати/
Това, че тавана е на фигури не винаги означава, че е добро решение, а дори и да е уникат, също. Но в крайна сметка всеки си има собствено усещане за нещата и важното е да муносят радост и удовлетворение.
Не искам да спамя повече темата, защото за нормалния човек един такъв ремонт не е нещо, което се прави през година, а и мебелите едва ли ще ги сменяме също толкова често колкото ни се иска. Човека е вложил емоция и радост и средства, от сърце му желая много хубави мигове в обновеното жилище.
  • 1
  • 2

Тема "готови" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: