Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
bai Dimitar - помощник
Най-после започнах залежалия проект за закрито барбекю на двора :)
Замисала е от преди 3 год..но едва тази смогнах да го започна.Основите и пода ги направих още през 2006г. и до миналата година на оформилото се място опъвах една шатра взета от бриколаж ,но уви вятъра във варна е ужасен и при последната буря шатрата не устоя и полетя на някъде:))))))))))))) тогава реших че е крайно време да направя нещо по - стабилно.Конструкцията е изцяло от дърво която е хваната здраво за основите чрез дюбели и планки.От външната страна сложих гипсокартон , а след него и стиропор 2 см. След това мрежа , шпакловка и боя.Отвътре ще бъде само картон и вата посредата.На покрива сложих OSB,черна хартия и ондулин.Дограмата също е мое производство както и вратите който обаче още не сам и започнал да ги правя :))) Нямам време:( тук е мястото да попитам ако някой е от Варна и има някоя прилична врата за моя проект да се обади , размерите са 80на 200.Сега съм на етап ел.инсталация и след това ще затварям с картона вътре.За сега толкова тези дни ще продължа.Давам линк към снимките защото не успях да се справя с качването :)))

http://mitaka333.snimka.bg/architecture ... 0.15843599
p.s. задръще мишката върху снимката и излиза малко инфо
Iliev Labs - специалист
Абе Бай Димитре! Абе кво напрай ти бе човек!
Каде е барбакюто? Каде му е комина, отдушник?
Малий.. Еми ти напраи бунгало.
Айде са пак, скарата навън. Догодина навесче...
После баня с тоалетна и още една стая...

:2thumbs: Браво, табиетлийска работа!
bai Dimitar - помощник
Все пак още не е готово :) комин ще има като иззидам барбекюто .Сега зора ми беше да го покрия че да предпазя картона от дъждовете.
bai Dimitar - помощник
Имам един въпрос , тъй като външната стена е гипсокартон ще бъде ли достатъчно като сложа от тази каменна вата с фолиото и след това да иззидам барбекюто?Ще се нагрява ли много стената?
sasooooooooo - "специалист"
Това замисляш да стане 2015г. ли? :? :-D
Iliev Labs - специалист
Дай скица, да видиме какво барбекю си замислил.
Иначе в раздел отопление имаше доста теми с изолиране на камини.
Гипскартона и ватата държат на топло, не знам за дървените греди. Да не почнат да измятат.

Тема "Най-после го започнах :)))" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: