Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
25th Hour - специалист
Не знаех че ще има криза. Решихме с моята приятелка- съкредитоискателка да вземем нещо, стига с тия наеми. Нито аз при наш'те нито тя при техните. Купихме гарсониера!!! Почитател съм на панела, но и чисто финансово пак това беше по джоба ни. Реших че в панел не си заслужава да се вкарват пари. Колкото да е чисто и това е. Заварихме едно нещо, където 7-8 години не беше стъпвал крак. Помислих си " Като при колите ще да е, по добре да не е правена и да си я направиш, отколкото да е правена и ти да си на ред. Потърсих форум да чета, че парите кът / нормално/. Четох тук около 50 теми но не мога да се регистрирам :lol: . Прочетох каквото ми трябва и ето какво се получи. Нямам никакъв талант за тия работи. 2ма мъже / жените правят само ОТК/ 48 квадрата и ето какво беше и какво стана...

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Ще оправя тия където са настрани по късно...
rulom - модератор
Браво, браво, ама ти ли го прави или майстори :?
25th Hour - специалист
Аз и мой приятел. Както може да се види всичко е готово включително и кухнята, която е разделена за дневната и боксчето в коридора. Причината да е там е че не се чувствахме достатъчно добри да изкараме мръсна вода от хола а няма пари да обособявам балкон на последен етаж за да правя кухя там. За това я кичнах в хола и един свестен абсорбатор и тва е....
Изображение
Изображение
В малката стая има вече гардероб с плъзгащи се врати по разбираеми причини. Живи и здрави ако имам скоро дете тогава ще стане весело че май ми свърши квадратурата.... :lol:
georosi - специалист
Много добре си се справил!Браво!
25th Hour - специалист
Майстор влиза за паркета, реших да го оставя. Банята защото зимата идваше а човека я нареди за 3 дни / евала за което/. Естествено кривия и движещ се панел на клетката на банята искаха малко гипскарон и анкери. Направо не можех да повярвам какво се е строило. Бях чел в темите на профистрой че това е нормално състояние на баня, но тук беше наистина зле. Действахме като японците. мислихме 3 дена преди да го направим, но пък стана като хората. По едно време ми се дорева направо, но си вдъхвахме кураж и така за около 2 месеца всичко се подреди...

Да иска дограма и някои други работи, но като има пари става и не е толкова зле да се обърне и боядиса малката стена. Запазих си цвят и 2 ролки тапет за малката стая и така...
asinka - специалист
Супер!Честито и със здраве :)
panalov - специалист
Много добре се е получило .Поздравления.
Без да съм критичен ,ама тази тръба от абсорбатора не те ли дразни малко.
25th Hour - специалист
Ами имам гръб от кухнята останало и мога да го скрия, отначало мислех малко по индъстриъл да го оставя. Панелките а моята още няма дограма държат доста прах и като минавам с парцала ми е лесно да забърша горе. Иначе предполагам, че е по мъдро да има горе дъска....
angeleto - помощник
Интересна е шарката на паркерта със светли и тъмни ивици. От различни дървесини ли е или оптична илюзия просто?
25th Hour - специалист
Паркета не е пипан. Някога явно си е играл собственика да слага корк за подложка и е реден по този начин. Аз естествено не знаех какво е, защото на горните снимки се вижда в какво окаяно състояние беше.

Притягане, фугиране, циклене и лакиране и няма грешка. Добре изсъхнал беше. Единствено ги нямаше первазите и се наложи да слагам от модерните. Доволно гърбава работа със съмнителен естетически ефект, но си изработихме работно лого "След месец няма да ти прави впечатление" и честно казано наистина е така.

Паркета е дъбов 100%. Явно са редили младо дъбче- старо дъбче :lol:

Тема "Малък апартамент, малък бюджет, голяма радост" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: