Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
paco_mar@abv.bg
Bihte li me posywetwali kak da preustroq ednostaen w apartament s detska staq
Стефан - майстор
Идеи ще се намерят. Само дай някакъв чертеж на апартамента, за дебати
paco_mar@abv.bg
Stava vypros za obiknovenna garsionera panelka
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 12:09 am, променено общо 1 път.
Гост
Бих искал кухнята да преместя в банята която да разделя на 2 . Размера на банята и тоалетната e 1,8м. на 2,7м
eva_s - напреднал
masteradmin написа:
Този апартамент е 35 квадрата. Доста нестандартно решение
:megaeek:
може ли да ми кажете как в панелен апартамен е бутната цяла стена. На мен ми престои нещо подобно. Предварително благодаря.
Аз също живея в обикновена гарсониера в панелка и тъй като имам 2 деца се наложи да нправя някои промени. Та аз си реших проблема като изкарах кухнята в коридора на мястото на един голям вграден гардероб, а помещението, което беше кухня направих детска стая. А другата стая ми е едновременно и спалня и хол (тъй като е доста голям 6.18 дължина и 3.25 ширина). Със сигурност ще претърпи още доста промени, може би преградна стена в хола (за която почерпих идеи от този сайт и съм горещо благодарна на хората, потрудили се да го направят и споделили идеите си), но за сега върши работа и е много функционално. За съжаление все още немога да предложа снимки, но и това ще стане. :)
eva_s - напреднал
Благодаря ти, за мнението, знам за тази идея, но нашия коридор е дълъг, а тесен. А относно сайта, той наистина е чудесен :wink:
eva_s - напреднал
дано тази идея помогне на другите, умуващи :?
относно винаги нестигащото пространство

Тема "Preustroistwo" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: