• 1
  • 2
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
prascho - майстор
запълних две дупки с Полиуретанова пяна и се пооцапах доста. Има ли някакъв начин да се измие тази пущина от човешката кожа?
EDI - майстор
На мокро с чистителя, на сухо с упорито търкане и гореща вода. :lol:
jekasus - майстор
EDI написа:
, на сухо с упорито търкане и гореща вода. :lol:
То пак е мокро, а който е минал през цапане с ПУ ръкавици, две седмици чаках се махне тая гадост от ръце ми :lol: :lol: :lol:
Преди години бях дограмажия... Та, махането на пяна, особенно от ноктите е "мисия невъзможна". Просто както се казва "чакане му е майката" и "времето лекува" :-D
EDI - майстор
На сухо имам предвид вече суха пяна :lol: .Още имам по мен от ремонта преди 10-ина дена.Попадна в косматата част и да видиш сеир, като я видях след 1 час. :lol:
kraitan - напреднал
обилно с вода и пемза или пила за пети
pavkatay - майстор
То за невъзможността за почистване е написано-наистина търпение му е майката.
А аз да разкажа за мой познат,който е добре окосмен и при една монтажна операция през лятото по къси гащи и къс ръкав на тераса събаря по невнимание неизползва флакон с пяна.Флаконнът пада на остър предмет и се пробива....Оттам насетне човека като един истински Матросов брани с тялото си балкона на клиента в продължение на 1-2 минути,докато флакона се изпразни :-D
jekasus - майстор
Тоя "Матросов" не можа ли да джасне флакона през терасата, а не да заляга върху "амбразурата" :lol: :lol: :lol:
rendo - специалист
чакане и търкане - само това
най ме е било страх да не попадне в очите за това действам с очила че не дай боже.... :shock:
prascho - майстор
След втората бяна падна всичко от кожата. Остана малко върху ноктите. Бързо старее.
  • 1
  • 2

Тема "почистване на ПУ от ръце" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: