Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
boby75 - специалист
Живея в панелка и присъединих терасата към кухнята,защото беше нечовешка теснотия.снимал съм само към прозореца,защото ми падна батерията когато обърнах към шкафовете.нямах място за голям перваз на прозореца отвътре и за това сложих лайсна за стъпало и тези терекотни плочи които са едно към едно с шарките на дограмата-златен дъб-плочките са релефни по 25лв/кв .м.,продават ги на бройка.-италиански са .Не че съм открил топлата вода,но на някой може да му е от полза,а излиза и много евтино,ако му харесва разбира се.

Прикачен файл

кухня 2.jpg
кухня 2.jpg (45.14 KиБ) Видяна 11688 пъти

Прикачен файл

кухня1.jpg
кухня1.jpg (61.01 KиБ) Видяна 11688 пъти
Последна промяна от boby75 на съб авг 28, 2010 1:27 pm, променено общо 1 път.
svetlifen - напреднал
И къде е снимката?!
boby75 - специалист
svetlifen написа:
И къде е снимката?!
ето ги,ще пусна и други,но следобяд,съжалявам за пропуска при публикуването.
KIBRIT - специалист
Като гледам си махнал и едната странична стена.
Това дали е позволено принципно ?
Под дограмата,как е направено-с итонг или гипсокартон ?
Възможно ли е да пуснеш още снимки,ако може и отвън !?
Също и на тръбите на климатика.
boby75 - специалист
KIBRIT написа:
Като гледам си махнал и едната странична стена.
Това дали е позволено принципно ?
Под дограмата,как е направено-с итонг или гипсокартон ?
Възможно ли е да пуснеш още снимки,ако може и отвън !?,Също и на тръбите на климатика.
на този блок има трегер който носи горния етаж и лицев панел,който оформя фасадата-може да се махне целия,но аз оставих десния, защото така ми е удобно-дели ми хладилника от работния плот-така се вижда само лицето му и стои в ниша.доста питах преди да махна левия панел и накрая намерих строителния техник,който построил блока.тогава работил в смк.той ми каза , че мога да махна и от двете страни.обясни ми,че първо се слага трегера и тогава лицевия се заварява.оставих панелчето което оформя терасата,като преди това му извадих една по една планките,които го държат,защото бяха страшно изгнили и отблизо 12мм дебели бяха останали около 5мм .като ги натиснеш сериозно и се чупят.после надзидах с итонг, като преди това заварих шипове от бетонно желязо по 5-6см върху металния парапет,пробих дупки в итонга и това ми беше първи ред.отвътре е с вата и картон навсякъде на конструкция.Тръбите на климатика влизат в спалнята ми и минават зад гардероба там .Външното тяло е под прозореца на спалнята -така спестих място да ги крия в кухнята и не се вижда нищо и в спалнята.Утре ще пусна и други снимки. Не съм майстор строител,не искам никой да уча или да се хваля с това-просто да съм от полза на някой.Когато правих ремонта преди 3 години не съм и знаел за подобни форуми.щеше да ми е по лесно.Както виждате съм нов тук и чак сега публикувам какво съм правил.

Прикачен файл

100.JPG
100.JPG (82.42 KиБ) Видяна 11596 пъти

Прикачен файл

101.JPG
101.JPG (50.65 KиБ) Видяна 11596 пъти

Прикачен файл

104.JPG
104.JPG (85.95 KиБ) Видяна 11596 пъти

Прикачен файл

103.JPG
103.JPG (72.36 KиБ) Видяна 11596 пъти
Последна промяна от boby75 на нед авг 29, 2010 12:09 pm, променено общо 2 пъти.
Делян - специалист
Браво, добра работа. И перваза на прозореца ми харесва. Лайсната как си я закрепил?
boby75 - специалист
[quote="Делян"]Браво, добра работа. И перваза на прозореца ми харесва. Лайсната как си я закрепил?[/quoteПърво наредих плочките без лепило и видях колко пропада задния им край,защото лайсната отпред надига малко.Навих винтове за гипсокартон в часта на перваза откъм прозореца,за да изравня нивото като се сложи лайсната.Намазах с течен пирон, наредих ги и най накрая пъхнах само лайсната.Става бетон.Като внимавах много да не омажа стената,че щях да полудея.
Последна промяна от boby75 на нед авг 29, 2010 2:15 pm, променено общо 1 път.
boby75 - специалист
boby75 написа:
Делян написа:
Браво, добра работа. И перваза на прозореца ми харесва. Лайсната как си я закрепил?
първо наредих плочките без лепило и видях колко пропада задния им край,защото лайсната отпред надига малко.навих винтове за гипсокартон в часта на перваза откъм прозореца -за да изравня нивото като се сложи лайсната.намазах с течен пирон ,наредих ги и най накрая пъхнах само лайсната.става бетон.като внимавах много да не омажа стената,че щях да полудея.
Ето още снимки.Не можах да направя по обща , защото няма накъде да се отдалеча повече,затова снимах няколко пъти последователно , за да се добие някаква представа.

Прикачен файл

300.jpg
300.jpg (91.24 KиБ) Видяна 11535 пъти

Прикачен файл

301.jpg
301.jpg (79.09 KиБ) Видяна 11535 пъти

Прикачен файл

304.jpg
304.jpg (87.71 KиБ) Видяна 11535 пъти

Прикачен файл

305.jpg
305.jpg (74.22 KиБ) Видяна 11535 пъти
Последна промяна от boby75 на нед авг 29, 2010 2:16 pm, променено общо 1 път.
boby75 - специалист
boby75 написа:
boby75 написа:
Делян написа:
първо наредих плочките без лепило и видях колко пропада задния им край,защото лайсната отпред надига малко.навих винтове за гипсокартон в часта на перваза откъм прозореца -за да изравня нивото като се сложи лайсната.намазах с течен пирон ,наредих ги и най накрая пъхнах само лайсната.става бетон.като внимавах много да не омажа стената,че щях да полудея.
ето още снимки.Не можах да направя по обща , защото няма накъде да се отдалеча повече,затова снимах няколко пъти последователно , за да се добие някаква представа.
Двете жени у нас(жена ми и дъщеря ми) накичиха стените с насекоми.

Прикачен файл

310.jpg
310.jpg (56.43 KиБ) Видяна 11529 пъти
Последна промяна от boby75 на нед авг 29, 2010 2:16 pm, променено общо 1 път.

Тема "кухня-с присъединена тераса" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: