Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Бат Иво - специалист
Ето и аз да кача нещо http://www.dailymotion.com/video/xffou3 ... spana_tech Това е едно къщле което преустроихме напълно.За съжаление не съм го снимал в стария си вид.Но това дето се получи стана добре според мен!
DLG - помощник
браво!!! Много добро изпълнение, но се чудя това въз основа на лична идея ли е или по проект? Всичко е добре замислено и има много добър фасон, поздравления за което.
Бат Иво - специалист
Къшата беше стара едноетажна.Няма нищо общо с това което виждаш сега.Беше тип испанска улична къща от 50 те години.Съборихме покрива и стените на стаите с гредореда.Останаха само двете външни стени /предна и задна/. и калканите на половин.Няма намеса на архитект до колкото аз знам.Идеята беше вътре да се получат две огледални къщи свързани с мост и отдолу общ салон .Отзад пристроихме кухня и спалня с баня на буквата / П/ между тях засадихме палма и така.Съжалявам че нямах фотоапарат или свестен телефон по време на целият процес.Дойдох в Испания бедно момче а и нямах навици да снимам.Колко обекта съм пропуснал да заснема но неми е правило впечатление като съм нямъл комп. и не съм знаел за форуми и др.Така е в живота здраве да има :partyman:

Тема "Една от къщите дето направихме..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: