Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Привет, моля за съвет, като за начинаещ с какво да направя мазилката по стените на това мазе, както и подовата настилка.
Мазето е с размер 4.80м/1.80м с височина 2.40м.

Поздрави, Петров

Прикачен файл

P1030739.jpg
P1030739.jpg (60.68 KиБ) Видяна 6432 пъти

Прикачен файл

P1030745.jpg
P1030745.jpg (54.26 KиБ) Видяна 6432 пъти
koba - специалист
ми то зависи главно за какво ще го ползваш... Може с вар... гипсокартон...
ebahti - майстор
Мазе....кво има да му правиш???Почисти го и си слагай вехториите там,ама ако имаш излишни време и пари-вароциментова мазилка или ГК за стените и замазка за пода
Освен, като мазе, мисля да имам и едно малко бюро, на него да си майсторя разни неща малогабритни неща. Затова ми се иска да се получи чисто и сравнително лесно за поддръжка.
Това с гипсокартона ми мина за малко през ума, притеснява ме да не стесни много, а и ще трябва май от този зеления да се сложи? Реално влага в мазето няма, както се вижда и от снимките.
Като вземем предвид, че нямам никакъв опит с мазилките, определено идеяата с гипсокартона ме влече. В този ред на мисли, удачно ли е да се слага сух под?

Поздрави, Петров
dpp - специалист
И аз имам едно такова за оправяне..ама при мене вече са олегнали стените, поддали са и т.н..затова не смятам да измазвам стените. Само ще пусна ток, едно табло и си правя тезгяхче за "малки " работи като тебе, че съм си мераклия да имам в мазето малко удобство за ремонт на дребни неща и т.н...Гипс картона не е много удачно мисля! Ще го удариш с нещо и току хлътнал. Викни двама мангали да ти измажат стените като искаш. Зимат по 4-5лв на метър. След това не ти е неубходима даже и шпакловка..Мазилката е чиста работа, аз у дома не слагам ГК а камо ли в мазето! :-D

Тема "Мазе - шпакловка и подова настилка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: