Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Здравейте,незнам дали тук е най-подходящото място за ОПЛАКВАНИЯ :-D
Фирмата "Наш майстор" се занимава с прозводството на блиндирани врати,отивате там и попадате на човек който Ви обещава всичко,след това се оказва че той е абсолутно некомпетентен,не е записал половината ваши желания,дотук добре, за срока няма какво да Ви обяснявам, гоних ги сумати ти време,и съответно не си довършиха работата. Сега имам врата ,без первази и никакъв шанс фирмата да си довърши работата.

Поздрави на всички.
Pepina - напреднал
Преди година правихме ремонт на жилището. Подобни /майстори/ ни поставиха входна врата с 20 см по-тясна от касата /нямаме нито куче нито котка/. Съжалявам, че не запазих снимката, щеше да е подходящо за темата. Пет врати ги монтираха 8 дни, всички в различен нюанс на кафявото и след три дни имаха бели кантове / залепването на оплътнителя при затваряне свали боята/. А за срока - два мес живяхме без врати.
Знам че има добри майстори, но ние сме каръци. :sad:
Не ходете там! Наистина обещават небето и звездите, не изпъляват сроковете, това, което е поръчано не е записано и предадено...пълен ужас....платихме за скъпа и хубава врата с метална каса, а получихме врата с дървена каса и само метални планки... вече 3 седмици ги чакаме да дойдат и да оправят натвореното и нищо...
mileenka написа:
Не ходете там! Наистина обещават небето и звездите, не изпъляват сроковете, това, което е поръчано не е записано и предадено...пълен ужас....платихме за скъпа и хубава врата с метална каса, а получихме врата с дървена каса и само метални планки... вече 3 седмици ги чакаме да дойдат и да оправят натвореното и нищо...
Ох ,мила незнам дали изобщо ще дойдат.При мен така и не се появиха.

Тема "Фирма Наш Майстор-НЕ ХОДЕТЕ ТАМ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: