Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Maicheto - напреднал
Виждам, че има доста неща по темата. Мисля си, дали ако се опитам да напраня една скица на жилището ни, бихте могли да ми дадете идея как да го преустроя..........лошото е, че аз въобще не мога да рисувам, освен това, предполагам, че е добре да имам все пак ориентировъчни размери на помещенията.............е, добре де, аз ще се опитам да направя някаква скица, а пък ако някой се сети за идеи ще измеря и помещенията........
Maicheto - напреднал
Ами, аз скицирах, може би силно казано жилището ни, но за съжаление имам проблем със скенера..........ще се опитам да отстраня повредата, но за скицата искам да се "застраховам" предварително - моля, не ми се смейте на схемата - беше ми доста трудно да я направя........
Emerald - модератор
Ти добре ще я качиш, но трябват и размери. Че с лоша схема освен лошо преразпределение друго нищо няма да стане. :wink:
Maicheto - напреднал
Емералд, чест и почитания! Благодаря, че си обърнала внимание и на моята темичка..........снощи бях доста изморена, като се прибрах вкъщи и не можах да направя измерванията на "жилищното ни пространство", но в близко бъдеще, надявам се, че ще успея и ще кача "опитите ми" за схематизиране и оразменяване ...............желая ти приятен и успешен ден!
Между другото - попаднах някъде тук в сайна на една програмка за схематизиране, но така и не успях да я открия след това. Ще ти бъда благодарна, ако ме насочиш къде да търся...........отново.......
Maicheto - напреднал
Хора, срам ме е от това, което ще вдидите, като прикачен файл, защото, както вече казах - трудно ми е да рисувам, но все пак се надявам някой от вас да разбере как точно изглежда настоящето ни жилище и да се опита да ми даде идеи за преобразяване. Това, което ми се иска да направим е стая за сина ни, който е на черити и вече му е време да разхвърля и подрежда играчките си в собствено пространство..........предварително Ви благодаря.......

Прикачен файл

scan0008.jpg
scan0008.jpg (12.68 KиБ) Видяна 9871 пъти
Тани - модератор
:-D

Прикачен файл

scan0008_210.jpg
scan0008_210.jpg (57.38 KиБ) Видяна 9858 пъти
Последна промяна от Тани на пон фев 19, 2007 2:25 pm, променено общо 1 път.
Maicheto - напреднал
Хей, Тани, как го направи това? Аз се мъчех "сто часа" да уголемя това изображение, ама като не ми стигна акъла........ха-ха-ха.... решиш да го пратя направо така...........много ти благодаря....
Emerald - модератор
Чудесна схемичка, Maicheto. :wink: А какво е жилището като строителство?
Emerald - модератор
Интересно колко квадрата е този апартамент? Поредната идиотска планировка (да им имам дипломите на българските архитекти! :evil: ) на апартамент, който има целия потенциал да бъде тристаен.

Maicheto, моля те уточни какъв е апартамента, защото ако не е тухлен, нещата стоят съвсем различно. :? И още един въпрос имам...входната врата може ли да бъде преместена в крайно дясно положение? В смисъл такъв...стената в тази част граничи с коридора или с нечий друг апартамент?

И още. Отдушник освен този в кухнята, друг има ли някъде? Килера?

Тема "ИДЕЯ ЗА ПРЕОБРАЗУВАНЕ НА ЖИЛИЩЕ - ПОМОЩ!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: