Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
asenlynch - специалист
Ето няколко снимки на бъдещеят ни дом.
Надявахме се да ни пуснат партида за ток преди нова година, да взема кухненско и да влезем да живеем в единствената готова от трите стаи, ном уви.. :(Разбира се баня, мокро помещение и коридор са готови с изключение на някои детайли в тях.
Всичко сам си направих - беше във вид до мазилка.

Прикачен файл

azI vrata.jpg
аз, врата и верен помощник в ръцете :)
azI vrata.jpg (83.06 KиБ) Видяна 6784 пъти

Прикачен файл

.jpg
щората...
.jpg (76.5 KиБ) Видяна 6784 пъти

Прикачен файл

банята.jpg
банята.jpg (68.95 KиБ) Видяна 6784 пъти

Прикачен файл

.jpg
.jpg (81.63 KиБ) Видяна 6784 пъти
asenlynch - специалист
Още снимки...

Прикачен файл

.jpg
.jpg (77.2 KиБ) Видяна 6518 пъти

Прикачен файл

- кухня.jpg
- кухня.jpg (83.85 KиБ) Видяна 6518 пъти
ArturDent - Почти Безобиден
Виж сега за нанасяне трябват:
Кенеф - по разбираеми причини. Баня - можеш да се къпеш и другаде или просто да си миришеш.
Кухня, или някъде където да си наготвиш и най-вече да си пиеш кафето преди точка 1 ;)
Легло - ясно защо.

И най-важното - Телевизор. Пренесеш ли Телевизора, гарантирано си в началото на края! Повече не спиш на старото място.
jekasus - майстор
asenlynch написа:
Надявахме се да ни пуснат партида за ток
ArturDent написа:
Кенеф - по разбираеми причини. Баня - можеш да се къпеш и другаде или просто да си миришеш.
Кухня, или някъде където да си наготвиш и най-вече да си пиеш кафето преди точка 1 ;)
Легло - ясно защо.

И най-важното - Телевизор. Пренесеш ли Телевизора, гарантирано си в началото на края! Повече не спиш на старото място.
Първо ток и вода :-D
Той ток си има, макар и времянка. Тая машинка дето я държи - работи на ток. Вода със сигурност има.
asenlynch - специалист
Вода има, ток "времянка" има, баня и тоалетна са готови, мок=рото чака за пералня,на която да сменя лагер и бойлер, който да купя... :)
Легло за мен и жена ми имa, има за калпазанчето ни...
Кухненското е разход, който искам да правим чак когато дойде ред да се нанасяме.
Чакаме енергото... :evil:
asenlynch написа:
Спокойно, по Коледа стават чудеса. ;)
asenlynch - специалист
ArturDent написа:
asenlynch написа:
Спокойно, по Коледа стават чудеса. ;)
За съжаление бюрокрацията, ВИК и Енергото в българия и чудеса не им действат. :x Чакаме ги от 6 мес, а при положение, че е платено.....
ArturDent написа:
Легло - ясно защо.

Аз като се нанесох в моето първо самостоятелно жилище, спах на надуваем дюшек. А телевизор все още нямам, свикнах без него и така и не си купих вече 2-ра година.
stenmark - специалист
Честито с кеф да си пиеш бирата.Може ли повече инфо за вратата/харесва ми/.

Тема "Моят ремонт, врата, щора и аз... :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: