Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
prascho - майстор
здравейте,

Тъй като сме се заели с подмяна на водопровод от изключително значение е да се определят месната на изводите за мивки, печка, пералня, миална, душ. Пускам едно примерно разположение. В ляво на кухнята има облицовъчна канализационна тръба от гипскартон и там трябва задължително да има шкаф. Идеята ми е или 60 см с две врати по 30 или една врата 35 см. Какво мислите по въпроса? След това за поредността на мивка, печка, пералня, миална и хладилник не съм сигурен. Може би хладилника най в дясно. Трябва да има изходи за етажен бойлер. Поради разположението си мисля да се монтира хоризонтален в банята над лирата или в тоалетната над мивката ако е до 1 м дълъг. Какво мислите вие? Ще се радвам на мнения.

Прикачен файл

kuhnq_banq.JPG
kuhnq_banq.JPG (14.28 KиБ) Видяна 2483 пъти
-Тони- - специалист
За кухнята най важно е да измислш къде ще е мивката. Там прекарваш ВиКто. Зад миялна, пералня и хладилник не трябва да има изводи нито за чиста нито за мръсна вода.
Ако кухнята е с такива размери, бих я завъртял и по лявата стена. Иначе по-добре да е едно плитко шкафче 35см, за да имаш повече място за чекмеджета

Тема "разположение на техника при ремонт на водопровод" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: