Здравейте!Имам ново жилище ,което е с много малка обща баня и тоалетна!Опитвам се да направя някакво разширение за сметка на коридора,който е относително голям.Опитвам се да измисля някакъв вариант,но не знам до колко мога да стесня коидора за да нямам проблеми после с вкарването на мебелите във вътрешните стаи!   От няколко дена мисля над този проблем,но явно ми липсват познания по архитектура!В задънена улица съм!
 От няколко дена мисля над този проблем,но явно ми липсват познания по архитектура!В задънена улица съм!   Моля помагайте!Благодаря предварително на всички!
 Моля помагайте!Благодаря предварително на всички!  [/img]
 [/img]

От няколко дена мисля над този проблем,но явно ми липсват познания по архитектура!В задънена улица съм!
 От няколко дена мисля над този проблем,но явно ми липсват познания по архитектура!В задънена улица съм!   Моля помагайте!Благодаря предварително на всички!
 Моля помагайте!Благодаря предварително на всички!  [/img]
 [/img]Прикачен файл
Проблемната баня
DSC00134.JPG (113.64 KиБ) Видяна 7842 пъти
										Последна промяна от vesoboy на съб мар 24, 2007 9:48 am, променено общо 1 път.

Ако чертежите са верни, разбира се. Чудя се, кой архитект е поставил отварянето на вратите към помещението, а не към стените.
  Ако чертежите са верни, разбира се. Чудя се, кой архитект е поставил отварянето на вратите към помещението, а не към стените.