Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
boby75 - специалист
Прикачен файл:
weew.JPG
Прикачен файл:
SDC12750.JPG
SDC12750.JPG (50.77 KиБ) Видяна 5915 пъти
Прикачен файл:
SDC12749.JPG
SDC12749.JPG (56.03 KиБ) Видяна 5915 пъти
Прикачен файл:
SDC12753.JPG
SDC12753.JPG (52.1 KиБ) Видяна 5915 пъти
Ремонтите са само в почивните дни и се проточиха цяла година.Ще пусна и подробни снимки,но нещо не ми спори днес с прикачването им.Имаше ли ограничение за бройка фотоси,че не си спомням?Щях да ги кача всички,но нещо не влизат ,а и ме боли главата.Утре пак ще пробвам.

Прикачен файл

12.JPG
boby75 - специалист
Прикачен файл:
DSC01095.JPG
Прикачен файл:
fgfgfgfg.JPG
Прикачен файл:
ksdhf.JPG
Прикачен файл:
DSC01104.JPG
ftubusa - специалист
Браво, добре е станало.
Victoryus - напреднал
Направо ме кефиш, страхотно се е получило браво.
boby75 - специалист
Прикачен файл:
11.JPG
Прикачен файл:
jssd.JPG
Всичко е правено с минимални средства-с най -евтини материали.Кухненското е от стари шкафове и нови лица,за да ми излезе максимално евтино.Има една поговорка ,че от пръдня боя не става,но като имаш желание горе долу се получават нещата..Само в почивните дни сме там и прецених ,че не си струва да влагам повече пари.
boby75 - специалист
Прикачен файл:
DSC02264.JPG
boby75 написа:
Прикачен файл:
Прикаченият файл 11.JPG вече не е достъпен
Прикачен файл:
Прикаченият файл jssd.JPG вече не е достъпен
Всичко е правено с минимални средства-с най -евтини материали.Кухненското е от стари шкафове и нови лица,за да ми излезе максимално евтино.Има една поговорка ,че от пръдня боя не става,но като имаш желание горе долу се получават нещата..Само в почивните дни сме там и прецених ,че не си струва да влагам повече пари.
bulhomes2 - майстор
=D> =D> =D>
Не бях виждал сифон, като този на мивката в банята. Няма ли да мирише от канала така? Или все пак има някъде скрита водна преграда?
boby75 - специалист
Зад стената е мазата ми и там е бойлера,както и въпросната водна преграда.От там идват тръбите за чиста и мръсна вода.Въпросната маза е под нивото на банята и е много лесно да обслужвам всичко.За да не слагам ботуш под мивката и да крия сифони го измислих така.Хем не се вижда -хем ще го обслужвам в друго помещение.

Тема "селската къща-вече приятна за обитаване" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: