Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
vesoboy - помощник
Здравейте!От 2 седмици обикалям магазините вав Варна за някаква душ-кабина.Много варианти видях и съм решил да е от стъкло,понеже пластмасовите ми се видяха доста паянтови!Да-да ...е,стъклените са доста скъпички-поне за мен!Колко биха ми стрували материалите(стъклото,окачващите елементи ,пантите
за вратата)?Сигурен съм , сте се справя сам с монтажа!От къдe да купя окачващи елементи?
Прилагам отдолу един подобен вариант за душ кабина.

Прикачен файл

grubb_esquirebath_e.jpg
grubb_esquirebath_e.jpg (43.23 KиБ) Видяна 6484 пъти
Мисля, че трудно ще намериш елементите а пък и за непрофесионалист работата със стъкло е малко сложна. И аз съм впечатлен от тези душ кабини но според мен за да я направиш ти трябва фирма, която прави стъклени врати за магазини да речем. Казваш им какво точно ти трябва и те ти правят проект и оферта. За София знам една такава фирма на гара Искър до асансьорния завод.
Успех
Emerald - модератор
Нигери е направил такава душ-кабина- вероятно ще ви ориентира.

http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=2212
milko_do - специалист
тези окачващи елементи не са никак евтини да не говорим за стъклото, което искаш да сложиш. Аз лично съм се интересувал и като теглих чертата излиза, че по-добре да си взема готова душ-кабина. Иначе, елементи съм виждал на СТРОЙКО, стъкло също (задължително триплекс, който обаче е много тежък и не може да се реже), а душ-кабините, които съм харесал аз лично са на RAVAK (www.ravak-bg.com), където мисля че ще намериш това което ти трябва! Успех!

Тема "душ кабина от стъкло" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: