Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
redark - помощник
Прикачен файл:
2013-09-28_19-02-38_213.jpg
Прикачен файл:
2013-09-28_19-02-38_213.jpg
Прикачен файл:
2013-09-28_19-02-38_213.jpg
Здравейте ,

Искам само да Ви покажа какво свършиха от фирма Ролпласт .
Само ще спомена , че това е уширение на дорогамата свързана "качествено" с профила .
Те не виждат проблем , а Вие какво виждате ?

Поздрави

Прикачен файл

2013-09-28_19-02-32_862.jpg
kiroslavov - специалист
Еми Ролпласт не са това, което бяха. Преди 6 години поръчвах от тях - всичко беше в срок и качествено. Миналата година ми се наложи да взема още прозорци от тях - 1во - изтърваха срока, 2ро този, който дойде да взима размери беше абсолютно неграмотен селтак (не човек от провинцията), 3то - сбъркаха 1 прозорец (влизаше в отвора, но стоеше много накриво) - отговориха ми : "Щом влиза в отвора значи е добре", а трябваше да се срещне на ъгъл с друг прозорец. Новия им обков "Winkhouse" e абсолютен боклук !! От вътрешните ъгли на прозорците са лепили някакви парчета - явно са осрали нещо при рязането на профила. За тапи за отворите за изтичане на конденза да не говорим. Отделно от това стъклопакета на въпросния прозорец, който "влиза в отвора" беше обърнат (стъклата бяха подредени наобратно) - и това не оправиха. Та общо взето това вече е качеството на тази "фирма". Аз никога повече няма да взема нищо от тях. След многобройните ми рекламации не си мръднаха пръста за нищо. Според мен - прави им рекламация, дано ти да имаш успех!
bulhomes2 - майстор
redark написа:
Те не виждат проблем , а Вие какво виждате ?
Аз виждам бяла цифка (може и друго да е) на черен фон.

ПП. като се преместих на друг компютър го видях...
Последна промяна от bulhomes2 на ср окт 23, 2013 6:42 pm, променено общо 1 път.
redark - помощник
Снимано е от помещението с изглед на вън .
А Рекламация направих , пусках 5 месеца жалби по e-mail , телефони , до София и нищо ,сезирах и КЗП . Те се изказаха , че всичко е добре .От Ролпласт вчера идваха и предложиха да сложат силикон или да сменят това уширение с друго , но ремонта от вън и вътре по - стените да си е за моя сметка .
А то от там си духа много приятно , все едно съм със старта дограма .
Отвора е от това , че при монтажа зъба на това уширение бе отрязано , а сега се вижда и последиците .
Пожелавам им такива монтажи да им правят на тях .
bagera1 - специалист
А стига бе! Между вратата и другите профили не трябва ли да има уплътнител? Аз съм със същата дограма но монтажа си е наш и за сега нещата са добре. Относно мнението за обкова че е боклук- може ли да се смени с друг
добър ако създаде проблем
Последна промяна от bagera1 на ср окт 23, 2013 7:46 pm, променено общо 2 пъти.
jekasus - майстор
Поне няма да имаш проблеми със мухъла :-D
Шибаната снадка се прави, като се сложи монтажна пяна(от руските клипове за монтажа на дограма)
между профили.
Chefo77 - майстор
Ооо, цепката е чест гост при качествените монтажи. Случвало ми се е при клиенти да запълвам със силикон, за да не духа - щото съм добричък и услужлив. Добре, че не са ти монтирали от СИЦ Инженеринг, тогава половината капацитет на форума щеше да запълниш със снимки. Като видях какво са сътворили при тъщата, разбрах защо са дали най-ниската цена. То не бяха разминавания, не бяха застъпвания на профили или бягане на ъгли, двумилиметрови цепнатини между стъклодържателите, уплътнители на парчета ... :)
Конкретно за Ролпласт за вземане на размерите на една вътрешна врата дошъл някакъв сундюк (думи на жена ми, а тя рядко коментира други хора), но при монтажа всичко беше ОК. Е, малко бяха объркали посоката на отваряне на едно малко прозорче, поръчано допълнително и монтирано от мен, но пък се оказа, че "техния" вариант е по-удачен, така че не го броя за дефект :lol:
bulhomes2 - майстор
Не ми се ще да защитавам който и да било, но в интерес на истината ще се обадя. Роллпласт правят дограма. Не монтират. Всички, които монтират са местни фирми, които поръчват на и получават дограмата от тях. Всяка пролет Роллпласт събират представителите си по региони, за да ги информират за новостите. Няма как да им кажат, че се монтира без свързваща лайсна, защото продават такава. Затова смятам, че е по-коректно да се критикува монтажа, който е извършен от "Комфорт излез"ЕООД (примерно). redark, фактурата ти от коя фирма е издадена?
Chefo77 - майстор
Принципно си прав, Веско. Но когато ти се счупи нещо по колата, обвиняваш Рено, а не този, който е сложил частта в нея, нали? :)
bulhomes2 - майстор
Не е баш тъй, щото тоя дето ми е сложил чарка е служител на Рено. Виж, ако нещо, което е слагал някой друг (метана примерно) се прецака - едва ли ще мрънкам пак по французите. Ама не ми се е случвало още де. Само френски майки споменувам засега.

Тема "Дограма Ролпласт" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: