Привет.
Един ремонт никога не може да бъде доведен до край. Предвид това, продължавам и в настоящия момент
От порода мъже "направи си сам" съм... с половинката се караме понякога (извикай майстор... сега пак колко време ще се занимаваш... бля бля бля...
), но наистина обичам да си правя сам нещата (поне там, до където ми стигат възможностите)
Та... миналата година започнах със спаля и баня и тоалетна.
Тази година продължих със кухня (така чакана от либето
) и всекидневна.
За догодина ако е рекъл Тангра, продължавам с коридора и бъдещата детска стая
Понеже имам снимков материал на процеса, пускам тема за 2 в 1 помещението.
Общо ок.21кв.м. едно помещение с колона през средата (всъщност е комин)
Без каквито и да било каталози или готови модели си го представях в завършен вид. На 80% го постигнах
има още някоя дреболия
Стените са с винили. Лепи се като тапет, но са дебели и мекички. Дори външните стени не се усещат студени.
Ниша във част "всекидневна" с ивайловградки камък 5см широки, различно дебели и дълги блокчета.
Пода (подовете) са: кухненската част с гранитогрес а всекидневната с ламинат. Гранитогреса се води с орнаменти "бял бетон", и на живо почти не се забелязва разлика с ламината. Постигнах ефекта на общ под.
Кухня: горен ред гланц, долен тъмен орех.
Уреди и мебели в тон... малко декорация и общо взето това е... направихме откриване
п.с. остана: ЛЕД лента по цялата дължина на плота на кухнята. Курнизи инокс и завеси. Сепаре на ъгъла на "каменната" стена и прозореца.
п.п.с. чужди ръце пипаха само ВиК-то и сглобяването на кунята.

Един ремонт никога не може да бъде доведен до край. Предвид това, продължавам и в настоящия момент

От порода мъже "направи си сам" съм... с половинката се караме понякога (извикай майстор... сега пак колко време ще се занимаваш... бля бля бля...

Та... миналата година започнах със спаля и баня и тоалетна.
Тази година продължих със кухня (така чакана от либето

За догодина ако е рекъл Тангра, продължавам с коридора и бъдещата детска стая

Понеже имам снимков материал на процеса, пускам тема за 2 в 1 помещението.
Общо ок.21кв.м. едно помещение с колона през средата (всъщност е комин)
Без каквито и да било каталози или готови модели си го представях в завършен вид. На 80% го постигнах

Стените са с винили. Лепи се като тапет, но са дебели и мекички. Дори външните стени не се усещат студени.
Ниша във част "всекидневна" с ивайловградки камък 5см широки, различно дебели и дълги блокчета.
Пода (подовете) са: кухненската част с гранитогрес а всекидневната с ламинат. Гранитогреса се води с орнаменти "бял бетон", и на живо почти не се забелязва разлика с ламината. Постигнах ефекта на общ под.
Кухня: горен ред гланц, долен тъмен орех.
Уреди и мебели в тон... малко декорация и общо взето това е... направихме откриване

п.с. остана: ЛЕД лента по цялата дължина на плота на кухнята. Курнизи инокс и завеси. Сепаре на ъгъла на "каменната" стена и прозореца.
п.п.с. чужди ръце пипаха само ВиК-то и сглобяването на кунята.