Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Здравейте, е стана студено и си направих една каминка,не съм я довършил още но поне я запалих да видя ефекта от нея и за мое щастие топли и то доста добре ,НО имам малък проблем камината е модел Унифлам 12 чугунена със стъкло отпред което се опушва след като се запали точно от скобите които държат стъклото ЗАЩО ???не пуши от никъде,неоплътнено стъкло може би??? :? :? :?Какво да правя помогнете. :) И сега малко снимки
Изображение
Преди запалване Изображение
И след това Изображение
Todi7 - специалист
Вратичката ти е много голяма,а явно отвора на комина ти е недостатъчен...Не дърпа ли достатъчно,така става.Дано да нямаш ядове!
ivanj - специалист
този модел са така нямат обдухване на стъклото
zlatko64 - специалист
Снимай вратичката отвътре от към стъклото до видим какво има там.
TACHO - специалист
Как се охлажда, съответно топлоотдава тази камина като е изцяло затворена от всички страни?
маречков - специалист
Здравей,
Имам същата камина. Имам и същия проблем :lol: . Аз сложих допълнително уплътнение на цялото стъкло. Ефект особен нямаше, просто се опушва по равномерно и заприличва на стар телевизор :-D . Опитно установих, че когато гори интензивно стъклото се "самопочиства" и остава съвсем малко по краищата само. Снимал съм "пълното изгаряне", цялата камина вътре стана снежно бяла.
zlatko64 - специалист
viewtopic.php?f=10&t=48381&start=20#p658523
Последна промяна от zlatko64 на ср яну 14, 2015 2:23 pm, променено общо 1 път.
маречков - специалист
Интересно, ще взема да пробвам.

Тема "И моята камина ..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: