Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Здравейте на всички,
необходимо ми е мнението ви по няколко въпроса :)

за кухненският бокс при такова разположение на комина как е най-добре да се свърже с абсорбатор,-нещо не си го представям...другото-контакта и ключа за осветлението нещо не ми харесват поставени така,а варианта с поставянето им върху плочките май не е много удачен...

и откъде мога да намеря капак за водомера на снимката,не съм търсил да си призная...

Прикачен файл

banja-vodomer.jpg
banja-vodomer.jpg (18.43 KиБ) Видяна 5345 пъти

Прикачен файл

EPSN0053_small.jpg
EPSN0053_small.jpg (52.24 KиБ) Видяна 5345 пъти
Последна промяна от exilebg на ср апр 18, 2007 9:16 am, променено общо 1 път.
velsi - Почетен майстор
Не е проблем, че контактите и ключа са върху плочките. Стига мястото им да е удобно. Ако не ти приляга този отвор на комина можеш да пробиеш друг отстрани, а сегашния да запушиш. Няма да се отрази на работата на комина. Ревизионен капак, пластмасов за водомера би трябвало да има във всяка добре заредена железария. Но това чак като се налепят плочките.
bgm - напреднал
velsi написа:
Не е проблем, че контактите и ключа са върху плочките. Стига мястото им да е удобно. Ако не ти приляга този отвор на комина можеш да пробиеш друг отстрани, а сегашния да запушиш. Няма да се отрази на работата на комина. Ревизионен капак, пластмасов за водомера би трябвало да има във всяка добре заредена железария. Но това чак като се налепят плочките.
:? Странно,когато правихме ремонта удома при разположението на кухнята и уредите(абсорбатора),не ме устройваше разположението на отвора за комина и реших да го преместя :!: Резултата: когато пусна абсорбатора цялата миризма(или поне част от нея) отива при съседите под нас :x и вентилатора в нашата баня започва да се върти наобратно,т.е. да вкарва от миризмата в нея?!Кумина не е запушен,но явно не е нашия?!Някакви идеи?

Тема "нов апартамент - въпроси" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: