Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
mien - специалист
daite mi idea za tavana.Iskam da e na dve niva,ama me e strah da ne stane mnogo nisko zastoto staiata e 225sm visoka.Eto i snimki na rabotata do tuk,tova triabva da stane ne6to kato spalnia.

Прикачен файл

Image962.jpg
Image962.jpg (34.31 KиБ) Видяна 7907 пъти

Прикачен файл

Image961.jpg
Image961.jpg (22.43 KиБ) Видяна 7907 пъти
Стефан - майстор
Moje nqkoy i da ti otgovori, no samo ako si pital na kirilica :?
mien - специалист
sory,ama imam problem s tazi kirilica i niamam vreme da ia opravia
Стефан - майстор
Ами, щом стените ти са от гипс, направи и тавана от гипс. Фугирай и шпакловай с гипс.
bisplus - специалист
На тази височина не ти препоръчвам да слагаш орнамент защото ефекта от него ще е никакъв...просто ще се вижда само "челото" му, но ако все пак си решил да правиш някаква декорация на тавана я направи с подлепване(да изпъква 2 см) и боядисай в по тъмен нюанс зада изпъкне!
mien - специалист
tavana e 6pakovan ot pi6man maistori za kilo rakia predi dosta vreme,mnogo e kriv napravo stoi kato na valni.To 4e 6te se pravi ot karton e iasno,no iskah nikakvo skrito osvetlenie da napravia zastoto nisto drugo ne se varzva.Idei priemam vsiakakvi.
p.s. o6te vednaj se izviniavam za kirilicata......... :?
radoraev - специалист
Стефан написа:
Ами, щом стените ти са от гипс, направи и тавана от гипс. Фугирай и шпакловай с гипс.
Браво-достоен отговор,който доста помогна на човека--ти или пишеш само когато си пиян или не четеш какво питат хората
Какво общо има шпаталовката с гипс и молбата за идея на таван от 2 нива--не мога да те разбера въобще
Какво да го правиш такова--кажете :?

Тема "Idea za tavan" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: