Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Здравейте,нова сам във форума и имам нужда от помощ.Предстои ми ремонт на жилището, което е тухлено.Идеята ми е да обособя две спални и всекидневна с кухня.Очаквам предложения....Благодаря предварително[img]http://C:\Documents%20and%20Settings\home\Desktop\li4ni\IMG_0141[/img][/code][/quote]
UNIOR - модератор
де я тая снимка :?
е защо не мога да я кача тая снимка......
е защо не мога да я кача тая снимка......
UNIOR - модератор
изпрати ми я на мейла , и ще я кача :)
UNIOR - модератор
:)

Прикачен файл

remont.jpg
ремонт
remont.jpg (72.28 KиБ) Видяна 6530 пъти
Justy - майстор
Здравей, адашче :) - имаш предвид две спални освен детската стая ли ?
не, една родителска и една детска....но така както е разположението не ми е удобно, защото всичките стаи са малки.....
thecore - напреднал
vizdam 4e imash chudesna goljama terasa, no s ogled malkoto prostranstwo ot koeto se oplakwash ti predlagam da preobshtish 4ast ot teresata kym segashniat ti hol, kakto e na snimkata..

Drugo ne se seshtam. . :)

Прикачен файл

remont_new.jpg
kak ti se struva taka
remont_new.jpg (30.13 KиБ) Видяна 5761 пъти
hrisvas - специалист
кои стени са носещи и кухнята само в стая 5 ли може да бъде?

ако приобщиш 3 към 4 и махнеш стената между тях или избиеш свод в нея, можеш да преместиш хола и кухнята/кухненския бокс тук- катона стената с тоалетната да разположиш мивката и да свържеш канала с този на тоалетната- какго и да прокараш вода от тоалетната или банята
а що се касае до двете спални, ако не можеш да махнеш стената между 5 и 7, то поне избий врата/свод и загради малко от 5 за да разположиш walk-in closet или американски тип гардероб или дрешник, който да се използва от по-малката спалня- така ще ги уравниш горе-долу

Тема "Помощ....ремонт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: