Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Здравейте,
имам нужда от малко помощ, закупихме си нов апартамент (ново стройтелство). Оказа се, че стените и най- вече тавана са леко на вълни, което е доста дразнещо. Предвид всички разходи и ограничения бюджет, а и най- вече време се налага да се заема сам с опит да ги изравя малко. Ще се радвам на препоръки и мнения. С човека, който щеше да прави процедурата взехме на Knauf- super finish, в зелени кофи по 25кг. Какво ще ми е нужно като инструменти? Дали бих успял сам да го направя,или бихте ми препоръчали майстор. Въпроса е, че трябва да може да се заеме веднага с ремонта. Става дума за град Пловдив.
Ще ти трябва една дълга маламашка 50-60 см., направи един ъгъл, изтъркай с шкурка и ако ти харесва дерзай =D> , ако не викаш майстора. Успех!!!
muhala - специалист
На твое място не бих се заел с шпакловане, особено пък ако трябва да поправям на някой друг майстор майсторлъка. Колко е криво. Сложи един мастар и кажи колко зее между мастара и стената, като кажеш и дължината на мастара.
nikolov333 - майстор
Ако са само вълни от шпакловката, може и само със шкурка да стане, но ще има много прах..
шоп - майстор
вт окт 23, 2018 5:57 amradow91 написа:
Дали бих успял сам да го направя
Ти не знаеш сам и разчиташ някой, който не познава уменията ти да ти каже?!
Таван не се шпаклова лесно и щом питаш какво ще ти трябва не си пипал подобен вид работа. Има огромен % вероятност твоята шпакловка да е по-лоша и от сегашната и само да хвърлиш шпакловката, труд и време.

Успехи!

П.П. Пловдив не е малък град и ако аз бях на твое място досега да бях намерил майстор и да съм видял негови завършени обекти.

Тема "Изправяне на стени" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: