• 1
  • 2
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
daniob - помощник
Внимание. Измамник. Евгени Цветков https://www.facebook.com/evgeni.cvetkov1 излъга възрастен човек че ще му оправи покрива. Направен е договор на 27.09.2018 за 3325лв с уговорката да мине през нотариус. Парите за ремонта на покрива достигат 7800лв лева, като на Евгени са му дадени 5500лв. До нотариус не се стига. "Майсторчето" Евгени така и не започва да работи по покрива, а изпраща 20 годишни момчета, които незнаят какво правят. Ефекта от ремонта се вижда на снимките. Не докарва всички материали според уговорката. Работата по покрива е едва 5 дни и след това никой не идва да прави нищо вече в продължение на няколко седмици. Започват се уговорки и обещания по телефона, че ще дойде и ще си довърши и поправи недобре извършената работа от неговите общаци, които се учеха на покрива. Днес 01.11.2018г. идва до къщата с уговорката, че ще се работи по покрива и издебва момент, в който си взима инструментите ,открадва направения "договор" и си заминава. Спира да си вдига телефона. Евгени Цветков е обигран лъжец и измамник, и кара хората да му се доверяват и след това им прибира парите и не прави нищо. Тази тема не е с идеята да се обвинява възрастен човек, за това колко е доверчив, а затова повече хора да го видят и да не се опарят от Евгени. Той не е никакъв бригадир и е очевадно, че не може да прави покриви. Това са негови сайтове, които намерих https://evisstroi.alle.bg/?fbclid=IwAR3 ... XCVHVM_FeA
https://stronstroi.alle.bg

Прикачен файл

Evgeni.jpg
daniob - помощник
Имам проблеми с качването на снимките. Изписва че са твърде големи
gnt69 - майстор
чет ное 01, 2018 9:43 pmdaniob написа:
Имам проблеми с качването на снимките. Изписва че са твърде големи
Ами намали им размера. Иначе за дядото съболезнования.
EDI - майстор
То стига да го видиш само и няма да съжЕляваш.
preslav - майстор
Намали размера на снимките - има начин, качени на компа, отворени ти се дава възможност за едит или ресайз.
Това много ме впечатли "За нас най-важното е нашите клиенти да са доволни от извършената работа, да имат желание да ни потърся отново", ако на всеки 5 месеца ще търся онзи, който ми е правил покрива - мерси. Впечатляващ е и опита от 20 години на фирма разполагаща с 30 годишни бригадири - те от 10 годишни са по покривите, а не в училище.
petromaniq66 - специалист
Цист сиганин. Не напразно хората са казали "циганска работа".
prascho - майстор
Да, мангал. Пари предварително не. Единствено след точно определена свършена работа.

П.П. Земята е кръгла и всичко се връща. Но най-вероятно ще го отнесат децата му.

П.П2. Обърнете се към някоя от телевизиите и покажете материалите, с които разполагате. Ясно, че няма да постигнете връщане на парите, но ще дадете гласност на случая и ще достигнете до повече хора. Вижте Г.. на Е... Дори само снимката на циганското семейство да покажат не е малко. Подайте и жалба към полицията. Ясно, че няма да си мръднат пръста, но някъде там се надявам, че ще остане следа в досието на този "мизерник"..

Хората и мангалите, които са престъпници трябва да си носят кръста!

П.П3. Виждам, че имате фейсбук. Направете основна тема, която да се вижда от всеки влязъл във вашия профил със снимката на мангала и семейството му с кратко описание на случилото се. Направете темата популярна и видима от всички.

Напишете мейл до администраторите на фейбук (двуезично-български и английски) с посочената снимка и причината за изтриването на профила на мангала Евгени. Предполагам това ще е достатъчно ако са съвестна компания да издирят по чертите на лицето новите профили на упоменатия мангал и да си знаят, че е измамник.

Най-вероятно въпросният тъмен субект е в началото на своята кариера като престъпник - профилът му е бил "evgeni.cvetkov1". Предвид интелектуалното ниво сигурно може да се очаква evgeni.cvetkov2, evgeni.cvetkov3.....

П.П4. Последно. Струва ми се, че може да се пусне и жалба към КЗП и НАП. Този ако е фирмаджия ще го издирят сравнително лесно.
muhala - майстор
Защо не го респектирате малко?
Chefo77 - майстор
Прасчо, нито е фирмаджия, нито има общо с фирми. Класическа техника за лъгане на клиенти - за жалост все още има кой да им се вързва :(
Иначе тема има пусната във Форума за строителство и ремонти, дори този елемент отговаря там ...
daniob - помощник
нед ное 04, 2018 1:38 amChefo77 написа:
Прасчо, нито е фирмаджия, нито има общо с фирми. Класическа техника за лъгане на клиенти - за жалост все още има кой да им се вързва :(
Иначе тема има пусната във Форума за строителство и ремонти, дори този елемент отговаря там ...
Същата тема е. Последно с онзи се чухме. Искаше да му се извинявам публично, но не знаеше за кое точно. Не било това начина като съм го изложил във ФБ. Питам го дали ще идва да си оправи покрива. Щял да дойде но искал 1000лв и аз му казах че няма да стане. Бил съм му качил личните данни в ФБ защото снимах договора и той каза че щял да ме съди. Нямало смисъл да кореспондира повече с нас и сме щели да се видим в съда. Нищо не мога да му направя освен това че като си напише името и е на 1во място в Гугъл. Дано повече не си намери обекти.
  • 1
  • 2

Тема "Внимание!! Измамник!!" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: