Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
itcome - напреднал
Привет,
ето ми го къщето, реновирано, вече на 94, 46 % готово:
http://www.facebook.com/album.php?aid=3 ... 98a0da1733

Вътре има снимки и от това как изглеждаше преди...

Очаквам конструктивна критика. Благодаря!
sergi - специалист
браво

интересна мивка в банята
дай малко инфо за нея
itcome - напреднал
sergi написа:
браво

интересна мивка в банята
дай малко инфо за нея
Дървена, от орех промазана с тиково масло. Направи ми я един майстор в Троян. Сифона е декоративен на спусък а подложката е ивайловградски камък лакиран с лак за камъчета Левис.
goran2 - специалист
На мен ще ми е интересно да я видя отвън.
ArturDent - Почти Безобиден
Якоооо, това е и моят стил.
Малко прилича на къща за гости, ако е така - адрес, телефони и т.н.
egx - специалист
Утре само да имам време и ще ги разгледам с по-вече внимание с цел някаква градивна критика.Сега само ми хрумна да питам какъв си по професия и твоя ли беше идеята са цялостния изглед ?
itcome - напреднал
ArturDent написа:
Якоооо, това е и моят стил.
Малко прилича на къща за гости, ако е така - адрес, телефони и т.н.
Такава беше идеята... но ми стана много мила къщата и сега не искам да пускам хора вътре :(
Ако се случи ще се разбере на www.karaivan.com
itcome - напреднал
egx написа:
Утре само да имам време и ще ги разгледам с по-вече внимание с цел някаква градивна критика.Сега само ми хрумна да питам какъв си по професия и твоя ли беше идеята са цялостния изглед ?
IT консултант

Да. Идеята беше да се запази стария дух на къщата в нови дрешки... за мен се получи. Запазих неща на по 120 години и добавих съвремените удобства.
Pecatacool - специалист
Много сгодно! Особено клечките за зъби :-D
Само да попитам защо хладилникът е в такъв цвят? Бил е купен преди да се направи ремонта ли? Всмисъл много светличък, някак не ми се вписва така с битовата атмостфера!Иначе камината, масата... браво! :partyman: :prayer:
egx - специалист
Значи това което ми хрумна като идеи е примерно телевизора да се вкара в нещо дървено.Дори не знам дали самата пластмаса на телевизора не може да се смени с дърво.И другото е на тази снимка http://www.facebook.com/album.php?aid=3 ... 8435214445

понеже цялата стена до гардероба ми стой празна, може да сложиш една картина долу , подпряна на стената, а не окачена на нея.Но това са само идеи.Харесва ми къщата и предполагам, че след известно време готините идеи и неща сами ще се появят.

Тема "Бяла спретната къщурка, без липи отпред..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: