• 1
  • 2
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Galiaa - специалист
Чета Ви отдавна и мисля че форума е невероятен. Браво момчета и момичета!

Аз се регистрирах, защото съм на етап строене на апартамент все още, но до 2 седмици въпросното жилище ще е с изградени стени и си мисля , че е време да почна да мисля за това - онова. Не че знам за кое първо, но може би за кухнята - за да съм готова там с проект, та да мисля после за тока? Бъркам ли? Сигурно че питам много неща, не ми се сърдете - не съм наясно! :? :?

За момента само знам май какъв тип кухня искам , свалила съм си 50 картинки и с това се изчерпвам! :shock:

Хубав ден на всички и се надявам на подкрепа! :)
shadowman - майстор
1. Проект.
2. Води и кабели.
Любо - специалист
всичко от сега трябва да мислиш
направи си проекта за кухнята и по него намести вик и ел
кабели за телефон във всяка стая
за интернет място то къде ще е
изтегли си кабелна до където смяташ да имаш тв
абе имаш доста да мислиш ,най добре е някои да погледне проекта или заведи на място и да ти дава идеи
сега му е времето.
дупки за климатика .ток на терасата и тем подобни
успех
Galiaa - специалист
Благодаря, ще мисля, водата е както по проект и мисля че няма да я пипам.
Кабелите ще трябва да мисля
За какво ми е кабел за телефон във всяка стая? :?
Аз стационарен терефон почти не ползвам :shock:
Интернета - оказа че по проект на сградата нямало :| :shock: направо не мога да повярвам, но факт.....та там ще се боря сама някак си.
кака Лара - специалист
Здрасти и от мен!
И аз доскоро си мислех, че "е рано", но като дойде еладжията и каза "казвай сега къде ще са контактите", ме хвърли в 20-часово разхождане по стълбите, висене над проекта и мерене с рулетка. Най-добре е да си имаш ясна концепция какво искаш и то не само за кухнята, а за целия апартамент. Аз даже тебешир си купих и рисувах ли рисувах...... :lol:
Относно кабела за телефона - никога не знаеш кога може да ти потрябва. Най-малкото АДСЛ-а на БТК доколкото знам си се връзва стандартно към телефонната линия :? Коаксиалния кабел - същото.
Абе най-добре сядаш и четеш форума наред, даже и да не запомниш много, поне ще знаеш кое къде да търсиш. А тук - информация колкото искаш.
Galiaa - специалист
кака Лара написа:
Здрасти и от мен!
И аз доскоро си мислех, че "е рано", но като дойде еладжията и каза "казвай сега къде ще са контактите", ме хвърли в 20-часово разхождане по стълбите, висене над проекта и мерене с рулетка. Най-добре е да си имаш ясна концепция какво искаш и то не само за кухнята, а за целия апартамент. Аз даже тебешир си купих и рисувах ли рисувах...... :lol:
Относно кабела за телефона - никога не знаеш кога може да ти потрябва. Най-малкото АДСЛ-а на БТК доколкото знам си се връзва стандартно към телефонната линия :? Коаксиалния кабел - същото.
Абе най-добре сядаш и четеш форума наред, даже и да не запомниш много, поне ще знаеш кое къде да търсиш. А тук - информация колкото искаш.
Благодаря ти, чета го, всеки дин, по много

много мислене ме чака, много се надявам на идеи и съвети на знаещи и препатили.....

Ще се продвам да направя скица на апартамента и тогава ще питам вече конкретно
:)
prascho - майстор
Абе да не стане като лафа на велси "седя и мисля, седя си и мисля и по едно време като, че ли само си седя". Препоръчвам ти да си направиш папка на диска с поддиректория за всяка стая и там да описваш идейте които ти допадат и правилните мнения на изказалите се във форума /включително и снимков материал/. Глупавият помни умния записва!
montoya - майстор
prascho написа:
Абе да не стане като лафа на велси "седя и мисля, седя си и мисля и по едно време като, че ли само си седя". Препоръчвам ти да си направиш папка на диска с поддиректория за всяка стая и там да описваш идейте които ти допадат и правилните мнения на изказалите се във форума /включително и снимков материал/. Глупавият помни умния записва!
:2thumbs:
Иначе става "синджиро си иде, козата я нема" :-D
Galiaa - специалист
prascho написа:
Направена е вече, пълня с картинки, Мерси!
TeodosiuS - помощник

И аз скоро ще се местя и ще си направя IR светорегулатор вместо ключове за осветлението по стайте както и автоматично активиране на осветлението при намаляване на дневната светлина.

Успех!
  • 1
  • 2

Тема "Здравейте" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: