Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
ORI0N - помощник
Здравейте колеги! Извинявам се първо ако съм нарушил някое правило на форума, но съм нов. Та сдобих се с ново жилище- ново стрителство. Искам да преградя голямата стая, която е посочена на схемата ми и да направя от нея 2 спални. Може ли някой по-вещ в занаята да ми даде идея за преграждане. Вик-то е в по-малката стая, като има възможност за сега да се изведе и в голямата(в съседство с тоалетната на съседа). Благодаря предварително!

Прикачен файл

чертеж.PNG
чертеж.PNG (41.93 KиБ) Видяна 7614 пъти
Последна промяна от ORI0N на ср мар 19, 2008 11:41 am, променено общо 1 път.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Има няколко прекрасни възможности.
Освен балконските, другаде има ли прозорци?
Вътрешните стени - кои са "бутваеми"?
Нали знаеш, че "кухнята" не е 14квадрата?
bullet - специалист
n_a написа:
Нали знаеш, че "кухнята" не е 14квадрата?
Тъй като я гледам, няма и 10
ORI0N - помощник
Стената, която разделя 2-те стаи не е носеща- може да се бутни. Прозорците са само това- един на едната стая и един на голямата стая с обща тераса.
ORI0N - помощник
Май зададох задачка с повишена трудност. Смятам да ходя някой дизайнерска фирма та го измъдряд. :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ORI0N написа:
Май зададох задачка с повишена трудност. Смятам да ходя някой дизайнерска фирма та го измъдряд. :?
Ндам. На изток имаш едни тъмни 15 квадрата. На заглавната страница на http://www.napravisam.bg има тема в картинки точно по твоя въпрос. Както и да го въртим и сучем, не можеш да имаш самостоятелна стая. Преходна, "разделена" от стъкло, завеса, библиотека, полу-стена... такива неща.
Ако преместиш стената и увеличиш "кухнята", тя ще стане за самостоятелна спалня, а това голямото да е кухня + полутъмна спалня.

Тема "Въпрос за преграждане" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: