Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Ами най-вече това, че с мъжът ми отидохме на 5 обекта, 2 от които вече завършени, на 2 от тях беше изградена металната конструкция, която имахме възможност добре да огледаме (много здраво и стабилно ни се стори всичко), а на 5-я завършваха бетонната плоча.
Търсехме сериозна фирма и сме се обаждали, писали и т.н и на други фирми, но като ни отговаряха, че не могат да се видят построени обекти и се отказахме. А таиз ни я препоръча и приятел и засега сме доволни, всичко върви по план. Помогнаха ни много и с документите. След няколко месеца пак мога да пиша за работния процес и да кача и снимки.
пет окт 16, 2020 8:34 pmkrasi92 написа:
И какво по точно ви впечатли като посетихте толкова много техни обвкти. Маля да споделите ТониЯнева1.
Antonii - майстор
А обектите дето сте посетили за колко време са стигнали до този етап където сте ги видяли.
Че ако за 6 месеца е на метална конструкция или фундамент, то не е никак добре.
Иначе опита на няколко колеги дето са строили с подобни фирме са, че обект който трябва да се построи за 3 месеца се строи 1-2години.
А и с тези строители като гледам не е по-различно.
Иначе качеството на строителството не е такъв проблем, защото и цената му не е никак ниска за да кажеш, че ще се спести от нещо.
Че е здраво и стабилно никой не го оспорва. Ние също видяхме построена къща и се впечатлихме по същия начин. Тук става въпрос за друго. Че скоростта, с която сключват договори, води до забавяне в отделните етапи. Но Вие сами ще се убедите, щом сте сключили договор.
Нашият познат е много доволен от сроковете, но специално ние не бързаме толкова. Доста дълго взимахме решение за нова къща и в намирането на парцела.
Когато бяхме на среща в офиса им, ни предупредиха между другото, че вече се правят индивидуални срокове за клиентите, тъй като работата много им се е увеличила, че са увеличи служитвлите си, както в офиса, така и на обектите, за да се справят по-бързо със сроковете. Закупили и нова техника, тъй като в самото начало е имало забавяне на места.
А за нас най-важното беше да намерим сериозна фирма, тъй като парите не са малко и дълго време са събирани и бяхме много притеснени да не попаднем на някоя от фирмите, които сме гледали по телевизии, чели къде ли не и т н, че взимат парите и не строят нищо!
Засега всичко е наред и се надявам да е така и занапред. :)

съб окт 17, 2020 3:29 pmrado_86 написа:
Че е здраво и стабилно никой не го оспорва. Ние също видяхме построена къща и се впечатлихме по същия начин. Тук става въпрос за друго. Че скоростта, с която сключват договори, води до забавяне в отделните етапи. Но Вие сами ще се убедите, щом сте сключили договор.
Руди - майстор
Всяка строителна фирма, която иска голям процент от строителството
да се заплати предварително е съмнителна!
Нормалната практика е в строителството се заплаща за свършена работа.
Може да се даде минимален аванс за материали, но само за даден етап.
Другото е предпоставка за силни главоболия.
Първо съседите на единия от парцелите, върху който вече има метална конструкция, казаха, че са я построили много бързо. Второ, ние не бързаме със сроковете, искаме да се построи качествено.
Но много ме е яд на хора, като вас например, които пишете някакви догадки в момента и не мога да разбера каква ви е целта.
На мен хората от фирмата до момента, с които сме се срещали и техническия са ми наравили добро впечатление и не ми се иска да ме разубеждават хора като вас, които нямат нищо общо с фирмата, както изглежда.
Това "и тая фирма явно е такава" и тем подобни не ми изглеждат сериозно, честно казано.
Аз съм се доверила най-вече на мой познат, който е много доволен и той ни изпрати там!
съб окт 17, 2020 3:17 pmAntonii написа:
А обектите дето сте посетили за колко време са стигнали до този етап където сте ги видяли.
Иначе опита на няколко колеги дето са строили с подобни фирме са, че обект който трябва да се построи за 3 месеца се строи 1-2години.
Иначе качеството на строителството не е такъв проблем, защото и цената му не е никак ниска за да кажеш, че ще се спести от нещо.
bota156 - специалист
съб окт 17, 2020 5:48 pmToniQneva1 написа:
Първо съседите на единия от парцелите, върху който вече има метална конструкция, казаха, че са я построили много бързо. Второ, ние не бързаме със сроковете, искаме да се построи качествено.
Но много ме е яд на хора, като вас например, които пишете някакви догадки в момента и не мога да разбера каква ви е целта.
На мен хората от фирмата до момента, с които сме се срещали и техническия са ми наравили добро впечатление и не ми се иска да ме разубеждават хора като вас, които нямат нищо общо с фирмата, както изглежда.
Това "и тая фирма явно е такава" и тем подобни не ми изглеждат сериозно, честно казано.
Аз съм се доверила най-вече на мой познат, който е много доволен и той ни изпрати там!
съб окт 17, 2020 3:17 pmAntonii написа:
Дойде да ни четеш морал ли ма? без извинение.
Мен не ма е хич яд да казвам каквото мисля
В БГ няма читава фирма. Трябва да има голям мащаб че да стане евтино като в Турция примерно че там е под 150$/м2.
Тука с занаятчийски ентусиазъм се получава едно нищо. Скъпо, бавно и със съмнително качество
А аз не мога да разбера, хората които дават мнение, което няма общо с въпроса само за да се направят на много разбиращи :D

Все пак човек колкото и да проучва е друго да чуе мнение от човек който е работил с дадената фирма и може да сподели дали е доволен от процеса на работа както и от крайния резултат.
В крайна сметка ако фирмата иска може да ти покаже най-добрите си проекти от най-довоните си клиенти :)

пет окт 16, 2020 3:33 pmToniQneva1 написа:
Хора, аз не мога да разбера как е възможно да пишете подобни неща, вместо да се задълбочите и да проучите...
Мен ме насочи към тях мой приятел, който преди им е бил служител.
Предлагат да се отиде на място на толкова много обекти и да ги разгледате подробно, за да се запознаете със строителството им. Ние го направихме и се впечатлихме доста. Мен лично ме интересува да видя готова, построена къща. На един от огледите попаднахме на наематели на една от готовите къщи, които споделиха, че била много хубава.
А за фирмите - не знам. Ние бяхме звъняли преди време на една от тях с молба да погледнем обект, но казаха, че не било възможно и нямало такава опция, което ми говори достатъчно ;)

пет авг 28, 2020 9:13 amFanya написа:
Здравейте,

Ние също обмисляхме да изолзваме услугите на евтин дом, но сега като чета мненията ви доста се разколебах. Все пак искам да попитам дали някой е поглеждал страницата "Внимание!" в сайта им - http://evtindom.eu/%D0%B2%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%BE
Има упоменати доста фирми, които се представяли за тях. Не знам дали е клевета, за да може да набеждава тях за зле свършена работа или е истина.

Ще се радвам ако някой сподели мнение по въпроса. :)
Тони, как така ви строят къщата през Октомври? В сайта са обявили, че сезона е от Май до Октомври, защото през останалото време от годината влажността е повишена и това не е благоприятно за конструкцията?

съб окт 17, 2020 9:32 amToniQneva1 написа:
Ами най-вече това, че с мъжът ми отидохме на 5 обекта, 2 от които вече завършени, на 2 от тях беше изградена металната конструкция, която имахме възможност добре да огледаме (много здраво и стабилно ни се стори всичко), а на 5-я завършваха бетонната плоча.
Търсехме сериозна фирма и сме се обаждали, писали и т.н и на други фирми, но като ни отговаряха, че не могат да се видят построени обекти и се отказахме. А таиз ни я препоръча и приятел и засега сме доволни, всичко върви по план. Помогнаха ни много и с документите. След няколко месеца пак мога да пиша за работния процес и да кача и снимки.
пет окт 16, 2020 8:34 pmkrasi92 написа:
И какво по точно ви впечатли като посетихте толкова много техни обвкти. Маля да споделите ТониЯнева1.

Тема "Някой ползвал ли е услугите на evtindom.eu" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: