чет авг 14, 2025 10:36 amarxd129 написа:Пожелавам ти невероятен успех!чет авг 14, 2025 10:03 amТрифон П.Трифонов написа:
Обръщал съм с картон, лепен с лепило за топлоизолации с фибри- двадесетина години не е мръднало от мястото си, обърнатото. Не бих обърнал прозорец или врата на мокро с това.
Добре.
А защо обръщането на прозорец и на мокро с картон и с лепило за топлоизолации с фибри (примерно Циментова шпакловка бяла Боротерм) не се препоръчва от теб? Моля, аргументирай се.
Къде съм писал подобно нещо? Писах, че аз не бих, а ти бий, ако ти идва отвътре. После обаче ще трябва да се аргументираш, а за мен не е задължително
чет авг 14, 2025 10:03 amТрифон П.Трифонов написа:
Обръщал съм с EРS, ХPS, лепени с лепило или пяна за лепене на топлоизолации. Нямам рекламации...
Харно.![]()
Кога и за какво предпочиташ EPS? Според настроението и наличностите- вече е писано
Кога и за какво предпочиташ XPS? Понякога, ако съм в настроение, "обръщам" бетонни елементи
Само не ми отговаряй: Ами това беше купил чорбаджията.Тук отговарям както си поискам, като се старая да е в тон с правилата. Не винаги успявам
чет авг 14, 2025 10:03 amТрифон П.Трифонов написа:Прав си! Виждал съм. Само съм виждал, де... Мазането с мистрия би било тегав процес за мен. Направо - невъзможен
Обръщал съм и с.........мистрията. Разтвор от пясък, цимент и варчица. Става като купено и лепне само.
чет авг 14, 2025 10:03 amТрифон П.Трифонов написа:То... за всичко е така!
Иска ръчичка обаче, "приятелю".![]()
В случая при мен - само едната ръка ми е истински лява; другата - чат-пат.![]()
пп. Беше то, когато чаках- автобуси, гаджета.....