Здравейте,до сега никога не съм се занимавал с ремонтни дейности,но така се стекоха нещата,че сега трябва да се грижа за селския ни имот. Преди половин година в селото ми падна една кирпичена плевня. Плевнята беше изградена върху каменен зид,който също е граден с кирпич.Плевнята се яваваше като ограда,защото непосредствено до нея е двора на комшията. След като разчистих всичко,по съвет на комшията оставих само каменния зид,който изглежда здрав. Аз съм на 22 години и до сега не ми се е налагало да се занимавам с такива неща и често казано се вслушвам в съветите на по-възрастни хора. Зидът е на 80 см височина,дълъг е 10м и е широк 40 см. Направих кофраж с идеята да налея пояс с дебелина 20см. Същота така през 2.50м заложих колони с арматура ф10 и бигли 20х20. Сега тук ми е притеснението,защото вътре в кофража поставих арматурна мрежа квадрат 20х20,ф6,и залях с бетон. Купих бетонни блокчета за ограда и започнах да се съмнявам дали ако наредя 4 реда от тях,ще издържи конструкцията. Има ли някаквя възможност за корекция или направо да събарям зида с всичко.