Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Здравейте, ще правя парапет от триплекс на вилата, но не намирам държачи (дистанционери) никъде, освен на едно място и ми се иска да сравня цени, тъй като ми изглеждат малко скъпи :?:
Става дума за тези - https://inoxify.bg/collections/%D1%81%D ... 0%BC%D0%BC

Трябва да са регулируеми в 2 равнини.
Купували ли сте от някъде? От къде? Това ли им е цената?

Препоръчайте ми и фирма, която може да направи триплекса, ще съм Ви благодарен! :prayer:
Здравей! За държачите — тези, които си показал от inoxify.bg, са на добра марка, но действително не са евтини. Пробвай да потърсиш локални железарии и доставчици на фасонни части за стъкларски изделия, често имат регулируеми дистанционери за стъкло в две равнини и цените са по-ниски. Може да питаш и във фирми, които правят алуминееви конструкции и стъклени парапети по поръчка, те понякога имат собствени решения.
Последна промяна от atalented на вт дек 16, 2025 9:27 am, променено общо 1 път.
вт дек 16, 2025 9:24 amatalented написа:
Здравей! За държачите — тези, които си показал от inoxify.bg, са на добра марка, но действително не са евтини. Пробвай да потърсиш локални железарии и доставчици на фасонни части за стъкларски изделия, често имат регулируеми дистанционери за стъкло в две равнини и цените са escape road. Може да питаш и във фирми, които правят алуминееви конструкции и стъклени парапети по поръчка, те понякога имат собствени решения.
За изработка на триплекс и монтаж пробвай да питаш
фирми за стъклени парапети
дограмаджийски сервизи
алуминиеви профилиери
Те обикновено предлагат и стъкло с монтаж + дистанционери.
Успех!

Тема "Парапет от триплекс" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: