• 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 115
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
lubomirlz - специалист
gorgidanchev написа:
Има ли още навити за проектор.Мога да се опитам да направя нещо по въпроса.
И аз съм навит да си направя, за съжаление не мога да си намеря лещи. Ако имаш някакви ще съм ти много благодарен ако ми ги пратиш, разбира се срещу заплащане и почерпка пред големия екран :drinkers:
Yavor_Sv - напреднал
Изглежда доста добре. Виждам,че правиш дизайна на Samurai Jack от Lumen Lab, а той е доста добър. Искаше ми се и аз да бях поръчал частите, както ти си направил, но не мога да си го позволя. Ще стане супер. :)
gorgidanchev - специалист
Доста голяма температура става вътре.Не видях защити. :idea: :? :idea:
650 вата е лампата.Иначе испълнението е идеално.Но при спиране на вентилатора...кво става :feuer: :feuer: :feuer:
joton - напреднал
Лампата която използвам е 400 W на Osram на снимките няма почти никакви чаркове. Още не съм стигнал до свързване на схемата но съм взел един термо превключвател, но още обмислям дали да го свързвам. Ако може да споделите какви защите използвате ще ми бъде много полезно.
Оригиналния шрайпроектор е с вентилатор от ламарина.Термопревключвател задължително.Като истине сам изключва и тогава го изключваш от мрежата.Пази лампата от изгаряне.На новите проектори дето са по 1000лв.има същото провило.Така че мисли.Съпругата ми работи с такъв.Като свърши лампата ...да не ти казвам колко парички е :idea:
lubomirlz - специалист
Момчета някой намя ли оптика от проектор за продаване.
as
какво ти трябва от оптиката
lubomirlz - специалист
as написа:
какво ти трябва от оптиката
Френеловата леща и другата която фокусира образа
Здравейте всички,
реших и аз да се включа в проекта. До сега не съм започвал нещо толкова мащабно.
Засега само събирам информация.
Монитора ще ми осигури приятел който е любопитен какво ще стане, ако работата сполучи ще си поръчаме фул ейч ди монитори.
Затруднен съм с фреснеловите лещи.
Чудя се дали има значение размера на грапавините им. Намерих италианска фирма която предлага 0.5 мм ръбчета, и една от Тайпей която предлага 0,2 мм, докато фул ейч ди матрицата мисля беше с 0.17мм точки.
Отворен съм за съвети ОТКЪДЕ МОГА ДА СИ НАБАВЯ ОПТИКА.
Лампата сега я избирам има една фирма Осрам ООД и вероятно ще ми внесат каквото поръчам.
Баси има модели лампи 1,7 милона лумена :) 18KW :)
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 115

Тема "Видео стена за 300лв възможно или не ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: