Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
stefan_gb - специалист
Маи няма данни за този барутник в нета :? DIEHL произвежда в момента 24,48 и 7 day time cloc , romanpm някакъв напредък ?
romanpm - майстор
stefan_gb написа:
Маи няма данни за този барутник в нета :? DIEHL произвежда в момента 24,48 и 7 day time cloc , romanpm някакъв напредък ?

Не съм пипнал нищо :? От много празници :roll: /утре е на Поморие заповядайте на агнешко и бира :prost: / остава ли време , пък и кой работи само като нас такива :lol: ...
lz1wvm - специалист
Аз също бях в Поморие на агнешко и бира . :partyman:
По въпроса-това че е немски дали се е ползвал в германия.Щото тука се ползваха и немски часовници.А доколкото батерийката трябва да е на 1.2 волта.Щото ако е на 3.6 волта има литиеви такива които имат друг режим на заряд.
Поздрави
romanpm - майстор
lz1wvm написа:
Аз също бях в Поморие на агнешко и бира . :partyman:
По въпроса-това че е немски дали се е ползвал в германия.Щото тука се ползваха и немски часовници.А доколкото батерийката трябва да е на 1.2 волта.Щото ако е на 3.6 волта има литиеви такива които имат друг режим на заряд.
Поздрави
:) Прав си 1 ,2 V e , купих си от Панда-та 1.20 лв същата е по форма и размер , остава да тръгне часовника :?
stefan_gb Нямам осцилоскоп не ми трябва , но съм мерил пулсации на стабилизирани напрежения , високата честота ми е доста позната тема ... :)
romanpm - майстор
Удоволствие е да видя плодовете на труда си , естествено с ваша помощ ! :rock: Радостното е че намерих акумулаторчето и то за стотинки , подобен часовник работи вече 10 г. , той включва и изключва през 15 мин. консуматори до 16 А , за разлика от някои други подобни които се скапват за седмици или месеци . :)

Прикачен файл

DSCF3664.JPG
DSCF3664.JPG (66.49 KиБ) Видяна 2319 пъти

Прикачен файл

DSCF3665-4.JPG
DSCF3665-4.JPG (50.13 KиБ) Видяна 2319 пъти
2v6 - майстор
romanpm написа:
Удоволствие е да видя плодовете на труда си , естествено с ваша помощ ! :rock: Радостното е че намерих акумулаторчето и то за стотинки , подобен часовник работи вече 10 г. , той включва и изключва през 15 мин. консуматори до 16 А , за разлика от някои други подобни които се скапват за седмици или месеци . :)
Браво!
Сега по колко време върти без захранване?
romanpm - майстор
2v6 : Браво!
Сега по колко време върти без захранване?

Е , това е трудно да го засека трябва да вися до него :? :lol:
stefan_gb - специалист
Ами измери консумацията без напрежение :) за някакъв ориентир поне ) аз мисля че при първото спиране на тока няма да изкара много , чак след няколко цикала.....

Тема "Батерия за часовник 24ч/15м" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: