Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
На вилата ще пристройвам баня с тоалетна. На Стройкото видях идея да се излее бетон в кофраж от сиропор, но готовите модули са доста скъпи.
Имам за идея да направя кофраж от OSB плоскости, но след това искам да го изолирам със стиропор. Посъветвайте ме с какво да го залепя върху плоскоста, за да съм сигурен, че няма да се отлепи от влага и студ.
По-добре е да изолираш с Депрон,продават си и специално лепило.Топлозолационните му параметри са срв.36см бетон;12см плътна тухла;2,4см чам/за дебелина на платно от 6мм/.На равна плоскост като кроношпан/ОSB/,залепването е перфектно.100% влаго,инсекто,мухъло и т.н.устойчив!Това е и единственото познато ми средство което може да спре избиването на сажди по мазилки.Тях дори блажна боя не можеше да ги спре,а вече шест години комшийските сажди са зад него и не ми бъркат интериора. :?
crez - майстор
miroko написа:
Посъветвайте ме с какво да го залепя върху плоскоста, за да съм сигурен, че няма да се отлепи от влага и студ.
Продава се специално лепило за топлоизолиращите тапети от стиропор, което се нанася с дребно назъбена шпакла. Може и с С-300 но по бавно съхне.

Тема "С какво да залепя стиропор върху ОSB плоскост?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: