Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
stiv1961 - майстор
ArturDent написа:
малка критика - джужетата са кичозни, но предполагам жената има пръст в тая работа.
Супер,сигурно и ,,Симсон"-а е кич.Мечтая за такава идилия-браво :)
vailoelle - специалист
Диди в смисъл браво , супер е :lol: не може да се каже нищо лошо за този труд , време......умение .
Бунара може де е за украса , но може да се пригоди едно водопадче/бара нещо да тече вода да охлажда бирата :razz:
pavkatay - майстор
vailoelle написа:
Диди в смисъл браво , супер е :lol:

за първи път чувам този израз от кой регион си :?
Mapek - специалист
И аз ... реших, че ме е объркал с някой :)
ArturDent, за жената позна, но те не стоят там по принцип. Аз ги сложих като сравнение за "ръста" на тревата.
Относно бунара - има идея да има вода в него. Отвътре е класически 200литров варел. Проблема е, че тази вода ще трябва да се сменява. Чувал съм, че ако се пусне сребърен предмет се решавал проблема със зараждането на нездравословен живот в нея, но за колко време :? Ако имате някакви идеи - моля. Може би някакъв химикал /различен от хлорна вар/, но все пак безвреден - току виж някой на повече бири реши все пак да си сръбне прясна водица :shock: А барички, каскади... сигурно и това ще има някой ден, макар че теренчето е малко и не знам дали наистина няма да стане кичозно.
eltan - помощник
Много добре изглежда харесвами :prayer:
Borizanov - специалист
Аз правих подобен къв в градината но затревих с чимове. Обаче нещо не ми харесва тревата. За сметка на това твоята е супер, което провокира въпроса ми - каква е тревата? Дали е от масово продаваните по Практикер, Бриколаж и пр. или е нещо "по - така".
vailoelle - специалист
Само да отговоря на колегите от Сапарева баня съм на 60 км. от София.
Израза "диди" ми дойте на мен в момента.Иначе мисля ,че "по-правилното" е "деде" изразяваш учудване.
Така сега мисля , че влязох в тема бисери на форума :lol:

....а за водата не мисля , че водата може да бъде кичозна никога!
шоп - майстор
Перфектно!!!
Много ми харесва
И аз като колегата не харесвам керамични фигурки.смятам ги за кич. И ако мога да направя една дребна препоръка на хора правещи плет от лескови или върбови пръчки: наставките на пръчките ги разминавайте. Не се набиват на очи.

нещо подобно съм започнал, но свършиха издънките на леската:-) Пролетта ще го доизплета.

Прикачен файл

111.jpg
111.jpg (128.93 KиБ) Видяна 5586 пъти
Mapek - специалист
Borizanov, тревата е обикновена плява от сено. При първия опит със семе доставено от голфигрище, просто не стана нищо. Ако нещо е различно от добре познатите техники, то е окосената трева. С риск да засегна един колега ще спомена, че тук окосената трева не се събира - оставя се като евентуално наторяване. Това си го е измислил брат ми, но ми се струва, че има ефект.

Тема "Домашен уют ... и за приятели" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: