• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 115
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
bobtosh - специалист
JoroM написа:
...
Така 4е, за мен единствения смислен вьпрос е, как да смалим образа на монитора, а не, защо ьглите са заоблени или триьгьлни!
не съм казвал "триъгълни".

А колко инча ти е матрицата? ако е над 15 сигурно по-скоро това е проблема. Админа беше дал инфо че се използва 15 не по-голяма матрица... :wink:
JoroM - напреднал
И двете ми матрици са по 15 ин4а! Просто на Лектор-а и 14-ка му е голяма на широ4ина! :wink:
Здравейте на всички.Аз също се запалих по идеята да си сглобя такова нещо. Намерих си /Лектор 01/.За сьжаление лампата /hlpa 225V 650W/е иэгоряла .Може ли някой да даде техническа информация и откъде да си купя.
Благодаря предварително!!!
JoroM - напреднал
В Бургас, в Светомаркет продават халогенни крушки на Светлина-Сливен, по 7лв. Аз в момента сьм с такава, добре свети. Имам и сьщата като твоята - NARVA/Made in GDR. По-слабо свети от бьлгарските.
nicsan написа:
Здравейте на всички.Аз също се запалих по идеята да си сглобя такова нещо. Намерих си /Лектор 01/.За сьжаление лампата /hlpa 225V 650W/е иэгоряла .Може ли някой да даде техническа информация и откъде да си купя.
В София се сещам за един един магазин за електронни компоненти и части, където може да се провери. Намира се на "Екзарх Йосиф", между "Мария Луиза" и "Стефан Стамболов". Ето го приблизително на картата.
Ако тръгнеш от "Мария Луиза" магазина се пада от дясната страна на улицата.
roru - напреднал
Въпроси към вече направилите видео стената.
От колко време я ползвате, имали ли сте някакви проблеми
с lcd-то и гори ли често лампата.
stoi - помощник
Хей ! Кой ми е истрил и защо поста ? :x
masteradmin - майстор
Форума се прецака кофти и върнах бекъп от преди 1 седмица - сори ако може да го поснеш пак.
kikokiko - специалист
Намерих си стар шрайбпроектор лектор 01 но не може да фокусира изображението (имам предвид - слайд а не екран на монитор) исках да го пробвам как работи преди да купя LCD монитор. Някой който има лектор може ли да ми каже колко лещи има горе при огледалото на проектора. При мен е една която е насочена към проектора и огледало - Трябва ли да има още една отпред пред огледалото.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 115

Тема "Видео стена за 300лв възможно или не ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: