Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
pavkatay - майстор
fear_act написа:
Значи много ще съм ти благодарен да споменеш цената за малкото количество от лепилото по сегашния курс на еврото.Иначе съм от Русе.Ще си поема разноските по доставката.Дупката на жилетката е окло 1.5/1.5 см за да прециниш какво количество ше ми трябва.
този въпрос ме гложди цял ден. с тази дупка да не би да си убил някого д дървен кол и да си го съблякъл. голяма дупка за пирон :? :)
Johny - майстор
ОК. Във вторник ше го пратя. С Лео-експрес е по-евтино. Адреси и коментари по-добре на лични. :shock:
fear_act - напреднал
Значи пирона беше на една врата и аз като се закачих докато се откача дупката се разшири .
Spokoiniq - майстор
Шивачките ползват подлепващ плат за подгъви, прилича на финна мрежа и се лепи на ютия, много здраво е, особено за памук (ако е с по-гладка структура, за по-едра тип дънки не съм опитвал), мисля че също е добро решение, предвид опита ми и като издръжливост на пране, което за въпросния прах не знам...
fear_act - напреднал
Много благодаря на всички колеги във форума които се отзоваха на молбата ми за съвет и най вече на Johny който ми прати част от скъпоценното лепило.Сега остана да се опитам да го залепя.
fear_act - напреднал
Моля да се заключва темата.
lubomirlz - специалист
Е поне да беше написал какъв е резултата от цялата главоблъсканица :)
MamaMy - майстор
Ако не стане с това лепило, аз мога да ти дам от оригиналното ВС телешопско. Имам цяла кутийка. Ползвано е само веднъж. :)
Изображение
fear_act - напреднал
Жилетката и сложихме емблема на повредената зона и гордо си я нося само в къщи.С лепилото не стана.Благодаря на всички от форума.
Моля администратора да заключва темата.

Тема "Помогнете със съвет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: